Test: QPAD DX30 Gaming mus

Styre-enheder d.  15. januar. 2020, skrevet af Gripen90 0 Kommentarer.  Vist: 3940 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Gripen90
Oversættelse: donto

Pristjek på  212,00
Produkt udlånt af: QPAD
DK distributør: Proshop.dk

Introduktion

 

 


Der findes i dag et utal af forskellige muse på markedet og nogen er skabt til kontor brug, mens andre har fokus på spiloplevelsen. QPAD har med deres DX30 mus rettet blikket mod spilleren og har derfor sendt deres DX30 til evaluering hos os, og naturligvis skal vi nok teste den grundigt igennem og give et besyv med, om det er en mus rettet mod "the casual gamer" eller "Pro-gamer".
 


QPAD er for mange ikke et ukendt navn. Det opstod i Stockholm Sverige i 1992 af Christer Kornback, som selv var en hardcore gamer der mente, at der manglede noget ordentligt udstyr til spilleren. Kendt blev QPAD først for deres musemåtter at høj kvalitet, for derefter langsom at bevæge sig ind på mus og tastatur området. Efter 1997 hvor QPAD leverede dedikerede gaming musemåtter til Swedish Quake Championship, da gik det stærkt for virksomheden i en årrække. 
I den senere tid har vi ikke hørt meget til QPAD, men på deres hjemmeside skriver de, at året 2019 vil være deres comeback år efter at Darfon Electronics, med mere end 25års erfaring i at producere tastaturer og muse, har overtaget dem. I dag leverer QPAD mus, tastaturer, headsets og selvfølgelig musemåtter.