Test: QPAD DX30 Gaming mus

Styre-enheder d.  15. januar. 2020, skrevet af Gripen90 0 Kommentarer.  Vist: 3749 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Gripen90
Oversættelse: donto

Pristjek på  212,00
Produkt udlånt af: QPAD
DK distributør: Proshop.dk

Layout / Design

 

 


Når man tager musen ud af æsken for første gang og kigger på den, så ser den i virkeligheden meget generisk ud, uden at virke nyskabende eller "gamer" agtig. Men det behøver heller ikke at være noget ulempe, for ved første øjekast så er formen velkendt og ser netop ud som det typiske gamer mus i udformning.
 


Det som adskiller DX30 fra den typiske kontor mus er, at vi kan se transparente highlights rundt om musen, der indikerer, at her er der lys i vente - bogstavlig talt.
 


På undersiden findes en switch, der indstiller USB polling Hz raten ml. 125, 500, 1000Hz
 


Af knapper finder vi i alt 7 knapper (musehjulet inklusiv). Knapperne på siden er velplaceret, dog er den forreste knap lidt for indsunken i musen, så det kan være svært at mærke om man helt har trykket den ind. Musehjulet er dog meget responsivt og behageligt at bruge, og det er nemt at bruge som knap også.
 


En af musens features er RGB, og der er heller ikke sparet på det. Der er lys hele vejen rundt om musen og på musehjulet samt logoet i bagenden. Det må være hvad QPAD kalder for "3 ligthing modes", for ja alle 3 steder er det seperat RGB der kører og ikke parallet.