Test: Steelseries Rival 3 Gaming Mouse

Styre-enheder d.  11. maj. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 3755 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på Tryk her for at gå til Rival 3  294,00
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: n/a

Test

 

 


Steelseries Rival 3 musen er blevet testet  i mit daglige virke som skribent for HwT.dk, samt i diverse spil som PUBG, CS:GO og Anno 1800.
 Ergonomi

Rival 3 musen bygget af letvægts materialer ifølge Steelseries selv, og med en vægt på kun 77 g. totalt for musen, så er den helt sikkert i den rigtig lette ende. Det gør at man bliver knap så træt i hånden og underarmen, specielt ved længere tids brug. 

Musen er lavet i ABS plastik, men det føles nærmest blødt og det er nærmest som om at overfladen er beklædt med gummi, hvilket den dog ikke er. Sensor / Kontakter

Rival 3 musen er udstyret med mekaniske kontakter fra Steelseries selv, og det føles rigtigt godt. Klikket er sprødt men dog stadigvæk afdæmpet, som giver en dejlig tilfredstilelse hvis man går op i lyden.

Sensoren som Steelseries har brugt i Rival 3 er deres egen hjemmebygget "TrueMove Core".RGB

Belysningen i Rival 3 styres via den medfølgende software fra Steelseries. Selve belysningen i musen er ganske flot og lyser godt op. Belysningen kan selvfølgelig sættes sammen med andre enheder fra Steelseries.
 
Gaming / Dagligt brug

På kontoreret kan denne mus sagtens gemme sig i mængden såfremt man slår lyset i den fra. Rival 3 har en ganske neutralt udseende og lyden fra klikkene er ganske behaglige og absolut ikke for høje og kan sagtens bruges uden at gå naboen på nerverne.

Til gaming kommer musens høje CPI på 8500 til sin ret og man mærker virkelig hvad deres sensor "TrueMove Core" er værd, specielt når det går rigtigt stærkt. Jeg er stor fan af FPS spil og det er oftest her diverse mus jeg tester går i knæ hvis sensoren ikke er i top. Men Rival 3, omend det er en entry level mus, yder som en top level mus. 

Den registerer alle bevægelser med stor præcision og der er ingen "rysten" i aimet eller andet som man ellers kan opleve fra mindre gode mus. Selv ved utroligt hurtige bevægelser følger musen perfekt med og jeg oplevede ingen unøjagtigheder overhovedet.
 


Det eneste man skal være opmærksom på ved Rival 3 musen, det er størrelsen. Den er en smule til den lille side, og det begrænser ens grip stil en smule. Så hvis du har meget store hænder, så er dette nok ikke musen for dig. Jeg er selv hvad man kan kalde normal størrelse, 1.80 høj og normal vægt, og min hånd skulle ikke være meget større før at det ville have været lidt besværligt med denne mus.

 


Næste - Vi runder af med en konklusion på Rival 3 musen fra Steelseries.