Test: Steelseries Apex 3 Keyboard

Styre-enheder d.  07. maj. 2020, skrevet af neemos 1 Kommentarer.  Vist: 4142 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Ferns

Pristjek på Apex 3 599,00
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Steelseries Apex 3 er et såkaldt entry level tastatur, hvor den spirende gamer kan få dyppet fødderne indenfor gaming tastaturer og se om det er den vej man skal gå. 

Apex 3 er vandafvisende, hvilket er noget vi sjældent ser, men som må siges at være perfekt til den unge gamer der måske, er lidt voldsom når man sidder og gamer. Tastaturet er selvfølgelig udstyret med fuld RGB belysning som kan opsættes fuldstændig som man selv ønsker det og kan kombineres med andre Steelseries enheder.

Som lidt ekstra, så har Steelseries også sørget for at der er en håndledsstøtte med i pakken, hvilket må siges at være udover det sædvanlige i denne prisklasse.

Vi ser nærmere på om Apex 3 tastaturet lever op til hvad man kan forvente når man køber et tastatur i denne prisklasse og fra Steelseries.
 


Den altoverskyggende målgruppe for SteelSeries-produkter er uden tvivl gamere. SteelSeries er blandt andet kendt for at producere headsets og musemåtter (blandt andet den legendariske Icemat), men de har også mus, keyboards, software og forskelligt gaming tilbehør i sortimentet.

 


Næste - Vi ser nærmere på specifikationerne og hvad man får med i kassen til sit Apex 3.

 

 

Senosk
 
Overclocker
Tilføjet:
08-05-2020 22:18:11
Svar/Indlæg:
233/38

Jeg har selv dette tastatur og har haft det siden marts.
Jeg er virkelig glad for det, men jeg savner dælme nogle multimedieknapper som jeg havde på mit gamle tastatur.