Test: Steelseries Apex 5 Keyboard

Styre-enheder d.  22. april. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 3870 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på Apex 5 999,00
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Steelseries har sendt os deres Apex 5 keyboard, som er et såkaldt "hybrid mekanisk gaming keyboard" og hvad det præcist indebærer kigger vi nærmere på.

Apex 5 tastaturet kommer med hybrid blå mekaniske switches (kontakter) og de garanterer 20 millioner tastetryk. Tastaturet er også udstyret med et OLED smart display, som kan vise spil info, discord beskeder og meget mere.

Apex 5 er lavet af høj kvalitets aluminium fra fly industrien for at give dig et tastatur der holder hele livet. Du får selvfølgelig også en magnetisk håndledsstøtte med i pakken.
 


Den altoverskyggende målgruppe for SteelSeries-produkter er uden tvivl gamere. SteelSeries er blandt andet kendt for at producere headsets og musemåtter (blandt andet den legendariske Icemat), men de har også mus, keyboards, software og forskelligt gaming-tilbehør i sortimentet. SteelSeries er sponsor for en række gamingteams, hvoraf de mest kendte nok er Mousesports, SK-Gaming, emuLate og PGSPokerStrategy (tidligere Team Pentagram). For at optimere produkterne til gaming bliver de testet af og optimeret i samarbejde med førende gamere.

 


Næste - Vi kigger på hvad man får når man køber Apex 5 tastaturet og specifikationerne.