Test: Steelseries Apex 5 Keyboard

Styre-enheder d.  22. april. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 3790 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på Apex 5 999,00
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: n/a

Test

 

 


Steelseries Apex 5 er blevet testet i mit daglige virke som skribent for HwT.dk, samt i diverse spil som PUBG, CS:GO og Anno 1800Ergonomi

Designet på Apex 5 tastaturet behager min indre gamer gevaldigt, jeg er vild med den aluminiums overflade som hele tastaturet har. Det giver et råt look, og ikke mindst gør det tastaturet utroligt holdbart.
 


Apex 5 kommer med en tilhørende magnetisk håndledstøtte, som passer perfekt til tastaturet. Den er beklædt med en form for gummi som gør den dejligt behagelig for hænderne når man sidder på den.

Tastaturet har generelt en god højde til både gaming og arbejde, og med håndledsstøtten vil alle kunne komme til at sidde i en fornuftig position med deres arme. Håndledsstøtten er magnetisk, så den ikke hopper af mens man er i en kæmpe kamp.Kontakterne

Steelseries har brugt såkaldte hybrid kontakter i dette tastatur, og kort sagt har de skifte den dyre indmad ud til fordel for en membran indmad. Dog fungerer tasten stadigvæk på baggrund af en fjeder, ganske som en mekanisk kontakt, det er derfor kun selve den del som sender signalet videre der er skiftet ud med noget mere overkommeligt rent økonomisk.
 


Ganske som en normal blå switch (kontakt) så kommer der er klik når tasten når 2mm ned og selve tasten bunder ud når man rammer 4mm og det kræver 50cn at aktuere tasten, så i bund og grund 99% som en almindelig mekanisk blå switch og føles lige sådan.

Det er oveni købet muligt at købe keycaps fra andre sælgere af disse, da den har den samme stamme som en mekanisk tast. Her får man altså det bedste fra begge verdenener kan man sige.Gaming / Dagligt brug

I det daglige får jeg skrevet en del for blandt andet Hardware-test.dk, og jeg er personligt fan af blå switches, da jeg er fra den gamle skole hvor man blev lært op på en elektrisk skrive maskine. 

Jeg har derfor haft utrolig stor nydelse af at skrive på Apex 5 tastaturet, da de her blå hybrid switches minder utroligt meget om den følelse man havde når man skriver på en skrivemaskine. Det er en fornøjelse når man mærker klikket og hører lyden, omend sidder man sammen med andre, så er jeg ikke sikker på at de vil have den samme følelse som dig når de skal høre på at du klikker derud af.

Når det kommer til gaming, så er Apex 5 som en drøm at spille på, hurtigt reagerende og klippe stabilt, selv når der er fuld knald på kampene. Håndledsstøtten giver en perfekt understøttelse af din arm mens du gamer.

Tasterne i sig selv er nemme at aktuere, så der skal ikke trykkes gevalidigt hårdt, så du bliver heller ikke træt i armene ved længere gaming sessions.

 


Næste - Vi runder af med en konklusion på dette lækre tastatur fra Steelseries.