Test: Streacom DA2 ITX ALU kabinet

Kabinetter d.  04. maj. 2020, skrevet af BPM 4 Kommentarer.  Vist: 10447 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: BPM
Oversættelse: donto

Pristjek på  1705,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Lad os få installeret noget hardware i kabinettet, og lad det blive sagt med det samme, her er det en god idé at holde manualen tæt ved sig, da den er rar at have ved sin side når man skal installere sin hardware i det lille DA2 kabinet.
 


Bundkortet gik ganske smertefrit. Det gælder bare om at få det monteret på de 3 holdere som man kan se stikke ud under bundkortet.
 


Strømforsyningen skal monteres i en holder. Dette er ikke en standard størrelse strømforsyning, men en sfx form factor, da denne nemmere kan være i kabinettet. Det er muligt at montere en standard størrelse strømforsyning i, man skal bare være opmærksom på to ting: det er ikke alle der kan monteres i holderen og den kommer til at tage meget plads, samt du vil få begrænset din plads i kabinettet betydeligt.
 


Ved siden af strømforsyningen skal harddiskene monteres i deres holder, og det hele bliver holdt sammen med to beslag. Som holderen er samlet her er også måden den skal være hvis man vil montere en standard strømforsyning, så kommer den bare til at være monteret på den anden led og vil tage en del af pladsen til harddiskene.
 


Strømforsyning og harddisk monteret i holderen.
 


Det var ikke nemt at få holderen på plads, da der var 4 skruer som skulle spændes. Ens bedste træk når det skal monteres er at vende kabinettet på hovedet, så går det nemmere.
 


Der er rigeligt med luft omkring strømforsyningen. Her man kan se de 3 beslag som bundkortet er monteret på.
 


Montering af grafikkortet drillede lidt, indtil jeg lurede at man skulle skrue den lille "klods" af der sidder bagerst på kabinettet. Med den af var det nemt at få kortet i, og på med "klodsen" igen til at holde kortet på plads.
 


Der er ikke meget plads derinde og man skal huske at få lagt kablerne rigtigt.
 


Streacom har også lavet nogle forskellige ekstra ting til DA2, for eksempel disse glas sider hvor den ene er helt mørklagt og den anden er tonet. Disse sider er dog ikke inkluderet, men er altså tilbehør som skal købes ved siden af, det er dog rart at have muligheden for at sætte sit eget præg på kabinettet.
 


Det giver et helt andet look til kabinettet og jeg syntes det ser rigtig godt ud. Det løfter det enkle design og giver det lidt kant, hvis man ikke ønsker det skal stå helt stilrent.
 


Har man noget lækkert hardware i maskinen så det er jo altid sjovt at vise det frem.
 

 


Næste side konklusion.

 

 

ICE-Cool
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-05-2020 16:32:20
Svar/Indlæg:
3796/43

Fint kabinet, men alt for dyrt. neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
05-05-2020 09:26:22
Svar/Indlæg:
1126/307

Kvalitet og design koster....hvis ikke folk synes deres produkter var pengene værd, er jeg sikker på at de var gået konkurs.

 BiRdX
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2020 15:38:41
Svar/Indlæg:
302/71

Fed test! 

Gad dog godt se hvordan det ser ud med vandkøling der i og om alle modeller passer ud fra det de skriver om radiatorstørrelsen.drcasino
 
Superbruger
Tilføjet:
09-05-2020 15:13:38
Svar/Indlæg:
368/32

Rigtig fin test, jeg fik lyst til at købe det. Sjov indretning, mange muligheder på meget lidt plads. Tak for en god anmeldelse.