Test: Evnbetter - Light control 1.01

Diverse d.  16. marts. 2020, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 3600 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  240,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Lad os få sat noget strøm til og se hvordan det hele virker.
 


Med det bracket som følger med, er det nemt at få kablerne ind i maskinen. Den skal bare sættes ned i den og skrues ind, super enkelt og nemt. Så det ellers bare at få ført kablerne rundt, til de steder man nu skal have dem hen. Under controlleren sidder der en gummikant, for at den ikke skal glide rundt på bordet. Det virker til dels, her kunne der måske godt gøres en lidt større indsats for at finde en bedre løsning.
 


Controlleren har 4 knapper;
En tænd knap, som også er den der benyttes så man kan vælge imellem 15 forskellige indstillinger af hvordan RGB funktionen skal være.
En knap til at skifte farver. Der er 12 muligheder at vælge imellem, hvoraf 2 af dem er rainbow effekt.
En brightness knap, til at styre lysstyrken. Der er 5 niveauer, og en speed knap til at styre hastigheden i de forskellige modes.
Controlleren kører i det samme mode og farve spektrum, som resten af RGB lyset. Så det er nemt at følge med i, hvad man har valgt, ved at kigge på den.
 


RGB båndene er magnetiske og er lige til at sætte ind i kabinettet, næsten som man har lyst til. Man kan sagtens få dem til at følge kanten rundt og få dem næsten helt ud til hjørnet. Men de vil bule en lille smule ud, uanset hvad.
De giver overraskende meget lys og controlleren er simpel og nem at styre.
 


Jeg havde dem kørende sammen med det normale hvide lys, jeg har i kabinettet, og det syntes jeg normalt er meget lys, men RGB båndene havde ingen problemer med at skinne igennem. Jeg fik også syncet det op med bundkortet via Gigabytes RGB Fusion. Det var simpelt og nemt. Det eneste som ikke virker når man har gjort det, er controlleren, hvilket er helt korrekt da det er den 15. indstililng som synkronisere med bundkortet.
En af funktionerne som er værd at fremhæve efter min mening er, at controlleren har en indbygget mikrofon, som bruges til at styre 2 af de modes der er, som er styret af lyd fra foreksempel musik. Nok den funktion jeg har brugt mest. Den er lidt følsom, så et dunk i bordet eller et højt klikkende tastatur, den står op af, er nok til at aktivere den. Udover det er det en ganske sjov feature.
 

 


Konklusion næste side.