Test: Evnbetter - xCD 2.03

Diverse d.  17. marts. 2020, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 4115 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: jmose

Pristjek på  320,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Lad os se om vi kan få lys i de fine RGB bånd. For at få det hele til at virke har jeg brugt Evnbetters egen Light Control #1.01
 


De 2 RGB bånd har et simpelt og enkelt udseende.
 


For at man ikke skal komme til at sætte dem til forkert, har de været så venlige at skrive på, hvad der er indgang og udgang. Det er tommel op herfra. God detalje.
 


Der er 2 muligheder med i æsken, til at montere dem. Enten kan man skrue dem op med de små alubeslag, eller man kan bruge den dobbelt klæbende tape.
De små beslag skjuler sig rimelig godt i designet og er ikke noget der springer direkte i øjnene, simpelt men det virker.
 


Der er masser af lys i de 2 bånd. Selv med lyset tændt i rummet, lyser de 2 RGB bånd rigeligt op og giver et godt lys. Men med lyset slukket der kommer de virkelig til sin ret. Selv med fuld styrke på er de ikke så kraftige i lyset, at de er skærende, men de er ganske behagelige at have tændt og giver en god oplysning i rummet. Farverne er tydelige.
 


Tanken med denne type af evnbetters RGB bånd er at man montere dem på væggen, under bordet eller bag skærmen i ens gamer rum, for at skabe et lækkert lysrum med masser af RGB. Man kan endda hvis man har lyst, bruge dem til at "skrive" sit alias på væggen, da de er ganske fleksible. Der er rigeligt med muligheder og man kan bruge sin fantasi og lege med det som man syntes.
 

 


Næste side konklusion.