Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: NicklasAPJ
Oversættelse: jmose

Pristjek på  3400,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: n/a

BIOS

 

 

Lige som mange alle andre bundkort i dag får du UEFI BIOS. EFI BIOS er en " Extensible Firmware Interface", der overholder UEFI-arkitektur, der tilbyder en brugervenlig grænseflade, der er support for både tastatur og mus  Skærmbillederne er fra UEFI BIOS-funktionen, og ja, det er så praktisk, som det ser ud.
 


Asus UEFI Bios stater som standard i deres Easy Mode, hvor der er begrænsede muligheder for ændring i indstillingerne. Fra denne skærm har man dog mulighed for, hurtigt at få et overblik over de mest basale og nyttige funktioner, som blæserindstillinger, boot rækkefølgen og system status for de enkelte dele. Der er fuld understøttelse for brug af mus, og for eksempel kan boot rækkefølgen let ændres ved at trække de forskellige muligheder op eller ned på listen. Det er også muligt at aktiverer XMP.
 


Skifter man til Advanced Mode, får man naturligvis en meget større mulighed for at dykke ned i systemet og ændre de enkelte dele. Man starter med et hurtigt overblik over systemet og kan så vælge hvilken del af systemet man vil se indstillingsmuligheder for, via fanebladene i toppen.
 


Under Extreme Tweaker har man adgang til alle indstillingerne til  overclocking.
 


Hvis de ting ikke er nok, så er der under Advanced fanebladet større muligheder for at finindstille de enkelte dele, og slå funktioner til og fra under både CPU og chipset indstillinger. Der er gode muligheder for at indstille stort set alle aspekter af kortet, som man har lyst til og man har modet og evnerne til at kaste sig over det.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-03-2020 16:30:50
Svar/Indlæg:
5567/1198

Hmmm, mit bundkort, som du tidligere har testet her; https://hwt.dk/test/25780/asro... ser ud til at få smæk. Asrock kører fint nok, men de er godt nok sløve i betrækket til at komme med BBIOS opdateringer. En enkelt er det blevet til, på trods af at der er kommet flere rettelser til Intel CPU'er siden da.

Billederne med testresultater må godt laves i lidt større opløsning, da det kniber med at læse teksten på dem. Ellers en rigtig fin test 🙂