Test: MSI Vigor GK50

Styre-enheder d.  02. april. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4594 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  692,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: MSI

Layout / Design

 

 


Her ser vi MSI Vigor GK 50 tastaturet forfra. Det har et pænt og nogenlunde diskret udseendet, selvom det er et gamer tastatur. Overfladen på tastaturet er lavet i en form for børstet metal og holdt helt i gråt kun prydet af MSI gaming logoet lige ved pile tasterne.
 


Her ser vi pile tasterne på GK50 tastaturet, som også fungerer til at skrue op og ned for belysnings styrken i tastaturet samt vælge hvilken farve effekt der er i tastaturet. Bagved piletasterne ser vi MSI gaming logoet som nævnt ovenfor. Det er holdt ganske subtilt, og ikke noget der ødelægger selve det designmæssige udtryk som MSI prøver at opnå.

Tasterne er lavet i en oktagon form, som giver et tasterne er moderne look og som løfter designet, det er dog selvfølgelig en smagssag.
 


Her ser vi GK50 tastaturet fra siden, og her ser man tydeligt forskellen imellem en normal mekanisk tast og de low-profile taster som MSI har valgt at bruge til dette tastatur.
 


Her et billede jeg har snuppet inde fra MSI, som fint illusterer forskellem imellem et normalt mekanisk tastatur og Vigor GK50 tastaturet.
 


Her ser vi bagsiden af tastaturet og som det ses er det udstyret med gummifødder hele vejen rundt for at sikret at det står godt fast på bordet når der games. Desværre er der ikke nogen måder at trække kablet på, men det går heldigvis lige ud bagpå, så de fleste vil ikke opleve nogle problemer.
 


Fødderne kan slået ud på tastaturet for at give en bedre højde eller ergonomi. Der er kun 1 indstilling, slået op eller ned, så desværre ikke de store muligheder for at justere ind til lige dine præferencer.

 


På næste side får vi testet MSI GK50 low-profile tastaturet.