Test: MSI GK30 combo - Keyboard & Mus

Styre-enheder d.  29. april. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 3381 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på MSI VIgor GK30 Pris 476,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 


Her ser vi GK30 tastaturet som følger med i sættet. MSI har opnået et fedt gamer-look som de fleste spirende gamere ville sætte pris på.
 


I højre side af tastaturet finder vi "kontrol centeret" til tastaturet og det er her du kan styre belysnings styrken, farven og hvilke mønstre, samt hvor hurtigt disse mønstre skal køre.
 


Øverst i højre side, der har du kontrol over selve LED mønster og hastighed. Dette kan selvfølgelig også styres i den medfølgende software.
 


På piletasterne styrer du farven og styrken på belysningen.
 


På bagsiden af tasturet kan man se at GK30 tastaturet er udstyret med gummifødder så det bliver stående i kampens hede.
 


Der er selvfølgelig flip ud fødder, så du kan justere vinkelen på tastaturet. Der er dog desværre kun mulighed for at vælge om de skal være ude eller inde.
 


GM11 Clutch musen har et ganske neutralt udseende, og kunne hvis ikke det var for MSI gaming logoet, forveksles med en kontormus. Men holdt i den samme grå farve som det medfølgende tastatur, så de passer godt til hinanden.
 


Her ser vi musen oppe fra, og forrest har du mulighed for at vælge DPI på musen mens du gamer, og der er selvfølgelig også en scroll knap. Som en sjov detalje har de valgt at mønsteret skal være forskelligt på hver sin side af den.
 


På venstre side finder vi frem/tilbage knapper, som dog kan modificeres i softwaren.
 


På højre side har musen ingen taster.

 


Næste - Vi tester MSI Vigor GK30 kombo sættet.