Test: Roccat Kain 200 AIMO

Styre-enheder d.  27. maj. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4024 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  635,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

ROCCAT Kain 200 AIMO musen er blevet testet i mit daglige arbejde som skribent her på Hardwaretest.dk samt i diverse spil som - RDRD2, CS:GO, PUBG og Anno 1800 som er det der bliver spillet på pinden for tiden.
 


Ergonomi

Kain 200 AIMO musen er blevet designet med tanke på ergonomien, det er der ingen tvivl om i min optik. Lige fra man ligger hånden på musen, så er det som at komme hjem til sin gamle vante mus. Den passer perfekt i hånden, ligger rigtigt godt og jeg oplever ingen stres i hånden ved lang tids brug.

Vægten er en smule til den høje side i forhold til hvad der trender på markedet for highend mus, dog er den på ingen måde så tung at det bliver for meget. Den er nem at  have med at gøre og selv ved længere sessioner har jeg ikke oplevet nogen udtrætning af arm eller hånd.RGB belysning

Du kan styre alle apspekter af RGB belysningen fra den medfølgende swarm software, og det er alt fra farve, mønster, hvor hurtigt et given mønster skal køre eller om du simpelthen vil slukke for lyset.

Har du andre ROCCAT enheder har du mulighed for at sætte det hele op så det kører i samme farve eller mønster og med samme hastighed.

Lyset i sig selv er ganske kraftigt, men kan som sagt justeres i softwaren. ROCCAT har sørget for at lyset ikke er "klart" men nærmere har et lidt støvet look til sig som ser ganske godt ud.Gaming / Daligt brug

I det daglige har det været en fornøjelse at bruge Kain 200 AIMO musen, og alene det at det er en trådløs mus er et kæmpe plus i min verden. Batteritiden er super lang, og når man bruger den uden lys, så skulle den holde i 50 timer. Det har jeg dog ikke haft mulighed for at teste i et stræk, men jeg kan sige at jeg har brugt den i 14 dages tid 2-4 timer om dagen og den skulle stadigvæk ikke have strøm.

Ergonomien er som skrevet ovenover, og det er en mus som man uden problemer kan sidde med i lange sessioner, både gaming og arbejde.

Når det kommer til gaming har det krævet en smule tilvæning, da vægten er en kende høj til hvad jeg personligt foretrækker. Dog er det på ingen måde en virkelig tung mus, bare tungere end det udstyr jeg normalt bruger.

Musen er dog utroligt præcist når først man får sig spillet ind og den sensor der sidder i reagerer super godt og præcist. Selv når man løfter musen fra bordet, så holder softwaren styr på hvor cursoren er og den rykker sig ikke meget når man sætter musen ned igen.

Alt i alt en lækker mus der både kan bruges til arbejde og gaming.

 


Næste - Jeg kommer med en konklusion på ROCCAT Kain 200 AIMO musen.