Test: Aero Cool - Aero One Duo G

Kabinetter d.  13. marts. 2020, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 4171 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  575,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Denne gang ser jeg på et ATX-kabinet fra Aero Cool, det er fra deres helt nye AERO ONE serie mere bestemt AERO ONE DUO G. Her er vægten lagt på air flow i kabinettet og Mesh luftindtag. Desuden er kabinettet udstyret med adresserbart RGB LED lys i de 4 blæsere.
 

Man modtager kabinettet i en stor papkasse med en illustration af kabinettet set skråt forfra på begge sider. På bagsiden er der specifikationer og beskrivelse af funktioner på mange sprog. Kabinettets navn er trykt i sort tekst, sammen med Aero Cool logo og webadresse.
 

Aerocool Advanced Technologies (AAT) blev grundlagt i 2001. I de tidlige år blev firmaets tekniske ekspertise og innovative design løsninger brugt på køletotalløsninger til Industriens computere og i nogen grad personlige computere.

AAT var de første, der brugte U-formede ”heatpipes” i deres køleløsninger. Henover årene er deres produktområder blevet udvidet betydeligt så de nu også er producenter af kabinetter, blæsere, PSUer og multifunktionelle kontrolpaneler og andet tilbehør. AAT var de første, der introducerede kontrolpaneler til indbygning i dual 5-1/4” slots.


I dag er AAT en af Gamermarkedets ledende spillere, for nu producerer de produkter som er bredt anerkendt i Gamer og Entusiast kredse. Det er udstyr som kabinetter, mus, keyboards, PSUer, og multifunktions kontrolbokse. Siden 2009 hvor de introducerede PGS (Performance Gaming System) har de med den serie høstet stor hæder blandt Gamere og Entusiaster.

 


Lad os så få set hvad der gemmer sig i kassen på næste side.