Test: Jaybird Vista

Lyd d.  24. april. 2020, skrevet af Havenissen 0 Kommentarer.  Vist: 3965 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på  1290,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 


Headsettet er blevet testet til musik via Spotify og telefonsamtaler via min telefon (Samsung A40) med Jaybird appen installeret.

Opkoblingen via Bluetooth voldte mig lidt problemer i starten, da jeg mente at øretelefonerne var tændt og skulle være klar til parring. Men dette blev de først, da jeg fandt den lille knap i etuiet. Derefter gik det helt gnidningsfrit og der kunne nemt forbindes. Når der lige er startet op fortæller kvinden, der bor i øretelefonerne, om der er forbindelse og hvor meget strøm, der er tilbage i procent i 5 trins intervaller. 


Musik

Jeg har afspillet lidt forskelligt musik i Vista og uanset hvilken musikkategori, jeg smed efter dem har de leveret fuldt ud tilfredsstillende. Der er en virkelig fyldig bass lyd med preseten "Bring the Bass" og dette er min favorit indstilling, da den virker bedst til det musik jeg lytter mest til. Øretelefonerne skal sidde tæt i øret for ellers lyder det som om proppen er faldet ud og det virker logisk nok, da lyden isoleres og reflekteres i øregangen under brug. Jeg er imponeret over hvor god lyd, der kan være i sådanne små ørepropper. 


Telefonsamtaler

Jeg har foretaget et par telefonsamtaler med Vista og der har ikke været nogle problemer, lyden gik klart i gennem i begge ender. Derfor må det siges at ydelsen her er godkendt.


Diverse

Når batteriet i etuiet er tæt på tomt, begynder det lille lys at lyse rødt, men der er så lidt strøm tilbage at der ikke er til mange procenters opladning. Lige pludselig står man der med tomme batterrier både i øretelefoner og etui, hvilket skete for mig et par gange under testperioden. Jeg ville ønske at der var et batteri indikator for etuiet, ligesom der er for øretelefonerne. Batteriet i øretelefonerne holder de 6 timer, som angivet og der er cirka 10 timer ekstra i etuiet. Afstanden fra min mobiltelefon til øretelefonerne er cirka 10 meter, før lyden begynder at falde ud. 

 


På sidste side kommer konklusionen.