Test: Fourze GM800

Styre-enheder d.  16. april. 2020, skrevet af neemos 5 Kommentarer.  Vist: 5734 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Ferns

Pristjek på GM800  399,00
Produkt udlånt af: FOURZE
DK distributør: FOURZE

Test

 

 


Testen af Fourze GM800 musen er foregået i mit dalige virke i HwT.dk samt i diverse spil som - RDRD2, CS:GO, PUBG og Anno 1800


Design / Ergonomi
Om man er til et givent design vil altid være en smagssag, men jeg er personligt ganske glad for det honeycomb design som Fourze har fundet frem her. Ja, det er der masser af andre der også bruger nu om dage, men ikke desto mindre kan jeg personligt godt lide det.

Designet er meget rent og der er ingen tvivl om at dette er en mus til specielt FPS gamerne derude. Med sin vægt på kun 72 g. totalt, så er dette en mus som mange vil være super glade for at eje. Oveni den lette vægt, som opnåes ved honeycomb designet, så er det også med til at give en "ventileret" mus, så man undgår svedige hænder ved lange gaming sessions. 

Ergonomien er perfekt til mit grip, som er palmgrip, og jeg har ikke oplevet at musen stresser mine hænder eller fingre, heller ikke ved længere tids brug. Til arbejde har det også været en fornøjelse at bruge GM800 musen, omend den er lidt høj i de klik som kontakterne udsender, så det er helt sikker noget man lige skal have i baghovedet, hvis det er andre til stede i det rum man sidder og gamer eller arbejder i.


RGB / Kvalitet
RGB eller ej, det er jo altid meget personligt, jeg er begyndt at kunne lide det, men det kan heldigvis slukkes såfremt man ikke ønsker det. GM800 har en ganske kraftigt lys og det ser godt ud selv i dagslys som det kan ses herunder.
 


Belysningen kan styres i softwaren fra Fourze, som kan hentes inde på deres hjemmeside, og her har du mulighed for at opsætte lige den effekt eller farver du vil have, så det matcher resten af dit setup.

Kvaliteten lader til at være rigtig god, musen virker meget robust selvom den er bygget på et honeycomb design og der er ikke nogle "svage" steder eller ting, hvor man tænker det knækker med tiden. 


Gaming / Daligt brug
Så kommer vi til den vigtige del, klarer den sig godt i gaming delen, og mere præcist i FPS genren, og her er svaret et stort rungende, JA. 

Jeg er yderst imponeret over den Pixart 3389-sensor som Fourze har valgt til GM800, og den er i mangel af et bedre ord, utrolig sprød i sin reaktion på bevægelser. Den føles bare fuldstændig perfekt og jeg har ingen oplevelse af hverken forsinkelse, rysten eller andre ting man kan opleve med sensorer af mindre god kvalitet. Kombineret med den lave vægt på 72g. så er det en perfekt mus til specielt FPS spil.

Grundet den lave vægt, så er musen også rigtig god til daligdags arbejde på kontoreret, og jeg har nydt at teste denne mus ved min arbejdsstation. Den lave vægt er med til at fjerne eventuelle spændingsproblemer man kan have med en mus der har en højere vægt.

 


Næste - Konklusionen.

 

 

BiRdX
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-04-2020 09:39:53
Svar/Indlæg:
302/71

Jeg testede den for den lokale IT-pusher, og det er en fed mus. Jeg havde dog et enkelt minus på den og det er størrelsen. 

 

Jeg har ikke overdrevne store hænder, men for en voksen mand, så synes jeg den er for lille, hvilket også ses på de oplyste mål. Sammenlignet med en Zowie EC1, så passer en GM800 bedre til en spiller på op til en 16 år-ish frem for voksen mand på 36 😂neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
16-04-2020 10:14:24
Svar/Indlæg:
1126/307

#1

Jeg er hvad man kan kalde en normal størrelse i mand 😀

Og jeg har ikke oplevet nogle problemer med at holde på musen, som i overhovedet ikke, så det overrasker mig lidt.

 

Men generelt hvis du er til den store side rent håndmæssigt, så vil 80-90% af musene på markedet nok føles ubehagelige eller for små. kiomis
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-04-2020 10:21:33
Svar/Indlæg:
13/0

#2 er det ikke liftoff distance man ændrer på i bunden, og ikke DPI ? 

"På undersiden af musen, der finder vi muligheden for at indstille polling raten, hvorfor man ville det har dog altid været mig en gåde. Den skal bare stå på max polling rate, da det er der den opdaterer musepositionen mest. "
Billedet viser L.O.DBiRdX
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-04-2020 10:43:13
Svar/Indlæg:
302/71

#2, jeg vil mene jeg har en gennemsnitlig størrelse hånd, og jeg har tidligere brugt en Razor Deathadder, som passede bedre end netop GM800... Jeg er også selv til palmgrippet, og jeg havde den til låns i en 3 dage, og jeg synes min hånd krampede efter 4-5 timers spil.

Men jeg må ærligt indrømme, som du også selv er inde på, at vægten er meget lav og dermed næsten føles som den ikke rører ved måtten. 😎neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
16-04-2020 11:57:48
Svar/Indlæg:
1126/307

#3
Det er da helt korrekt, det er en tanke torsk fra mig, det får vi lige rettet :)