Test: Nordic Gaming Vapour Gaming Mouse

Styre-enheder d.  20. maj. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 6026 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: neemos
Oversættelse: morra19

Pristjek på Vapour Gaming mus 292,00
Produkt udlånt af: DCS
DK distributør: DCS

Test

 

 


Musen er blevet testet i mit daglige virke som skribent på hardwaretest.dk og i forskellige spil som: PUBG, CS:GO, Anno 1800 og TDBloons 6.


Lige fra man får musen i hånden, så er man ikke i tvivl om at det er en mus der hører til i letvægst klassen. Musen er utroligt let, og lige når man får den i hånden er man lidt forbavset over den lave vægt. Det første jeg lagde mærke til, er hvor meget af musen man har "boret" i mangel af et bedre udtryk.

Hele musen er lavet på et honeycomb design, hvilket som sådan ikke er noget specielt nu om dage. Men det der er specielt, det er graden af hvor meget der er lavet på den måde. Alle flader hvor det har været muligt, der har man simpelthen fjernet så meget som overhovedet muligt, vel og mærke uden at det går ud over integeriteten af musen. Den føles derfor stadigvæk stærkt og uden fleks i plastikken.

Ergonomien er som den skal være når man snakker gamer mus. Det er en mus, som jeg vil placere i mellem størrelses kategorien, og den vil passe til langt de flest voksne og langt de fleste børn. Knægten herhjemme på 9 år havde ihvertfald ingen problemer med at bruge musen.

Når det kommer til gaming, så brilliere Vapour Gaming musen virkelig, og det har rigtigt meget med to ting at gøre. Den lave vægt og den skarpe PixArt 3389 sensor som musen er udstyret med.

Den lave vægt gør at den er utrolig nem at flytte rundt på, og det gør sig specielt gældende i FPS spil. Efter en kort tilvænning, så finder man hurtigt ud af at den lave vægt virkelig gør det markant  nemmere at placere sigtekornet hvor det skal være. Jeg har ellers selv tidligere været en tilhænger af semi tunge mus, men efter jeg kom i kontakt med letvægts musene, har jeg aldrig set mig tilbage.

PixArt 3389 sensoren gør også at man virkelig føler at bevægelserne er helt skarpe, og der er ingen følelse af at muse og sigtekorn ikke helt hænger sammen. Det er virkelig en dejlig sensor, og  man mærker helt klart hvor god den er når det går stærkt.

Det eneste negative jeg kan sige om musen, er at musefødderne er en smule skarpe på kanterne, og der gik lige et par dage før de var slidt til. Men det er noget en neglefil ikke kan ordne i løbet af 5 minutter.

 


Næste - vi runder af med en konklusion