Test: Blue Yeti X Microphone

Lyd d.  05. august. 2020, skrevet af neemos 5 Kommentarer.  Vist: 3954 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: neemos
Oversættelse: morra19

Pristjek på BLUE YETI X 1139,00
Produkt udlånt af: Blue
DK distributør: n/a

Test

 

 


Blue Yeti X mikrofonen er blevet testet i min daglige gøren og laden, som indebærer gaming, diverse skype møder og teamspeak og optagelser af diverse lydklip til forskellige tests og ligendende.

 

Opsætning

Det er utroligt nemt at komme igang med at bruge Blue Yeti X mikrofonen, ja jeg tror dårligt jeg har prøvet noget nemmere i min tid her på HwT.dk. Det er bare at pakke ud og sætte ledningen fra mikrofonen til computeren, og så er du klar til at komme igang med at bruge den.

Ønsker man flere funktioner og muligheder for at indstille mikrofonen helt som man ønsker det, så er det bare at downloade G-hub softwaren fra Logitech.
 


Når softwaren er installeret og startet op, bliver du mødt af en super nem brugerflade, hvor du kan justere Yeti X mikrofonen helt som du ønsker og til dine præferencer.

 

Dagligt brug

Selve testen af mikrofonen er en lidt subjektiv sag,  og eftersom vi ikke har mulighed for at måle alverdens i et kæmpe lydstudie, så bliver det det min subjektive mening der kommer til kende her. Til gengæld har jeg anvendt mikrofonen til flere formål og sammenlignet "subjektivt" om lyden var bedre end headset eller indbyggede mikrofoner, som skrevet øverst er den blevet brugt til alt fra skype / teamspeak til gaming og diverse opkald / møder.

Lyden er god, ikke bare sådan okay god, men virkelig god, og man kan godt høre at det er kvalitet det her. Jeg har en del faste jeg gamer med, og de siger alle samstemmigt at lyden er den bedste de har hørt med mig. Jeg har testet lidt forskellige indstillinger i softwaren, og det giver en tydelig forskel i hvordan man lyder overfor andre. 

Blue Yeti X mikrofonen har en utrolig god lyd, som er både fyldig og utrolig behagelige at lytte til. Der har ikke, i den tid jeg har testet mikrofonen, været nogle former for udfald, skratten eller andre forvrængelser i lyden. Det eneste minus jeg lige har kunne finde er at mikrofonen tager lidt for meget lyd med fra baggrunden, og da jeg spiller på mekanisk tastatur, samt har hjemmeboende børn, har folk skulle lytte til en del mere end var nødvendigt.

 

Kvalitet

Kvaliteten på Yeti X er helt i top, og lige fra man pakker den ud og mærker vægten, er man slet ikke i tvivl om at dette er en mikrofon der kan holde til noget af hvert uden at gå i stykker. 
 


Der er dog et lille men, det må simpelthen være en ting der ikke lige er tænkt på fra design holdets side. Jeg ved udemærket at denne mikrofon skal stå lodret op, men har man behovet for f.eks at skulle optage lyden fra et tastatur eller af andre årsager skal vippe mikrofonen, så er stik placeringen simpelthen ikke god nok. 

Når man drejer mikrofonen, som jeg selvfølgeligt gjorde, så knækker stikket simpelthen af. Det er et micro USB stik, og de er ikke de mest holdbare til udsatte steder, og jeg ville ønske at Blue her havde brugt et noget stærkere USB C stik istedet for eller gjort en anelse mere plads til stikket.

 


Næste - Vi runder af med konklusionen

 

 

sko
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-08-2020 16:22:53
Svar/Indlæg:
1954/464

er jeg den eneste der får en fejl på denne her?neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
05-08-2020 19:03:44
Svar/Indlæg:
1126/307

Jeg får vores itmand til at kigge på det :)NightBreaker
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-08-2020 21:40:56
Svar/Indlæg:
852/27

Den vol knap er det eneste smarte. Synes bare den er for dyr. især hvis man kigger på andre USB mics. f.eks er mano au-04 til 469krr et rigtig godt valg eller hyperx quadcast samme som yet x men alle knapper bare 300kr billigere. NightBreaker
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-08-2020 21:42:29
Svar/Indlæg:
852/27

Skulle være maono fik ikke lige et o med i det. kan ikke ret det. hmm.neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
07-08-2020 12:46:18
Svar/Indlæg:
1126/307

#3/4

Jeg har desværre ikke lige prøvet dem, men kvaliteten tror jeg ikke rigtigt kan sammenlignes, og det er selvfølgelig derfor prisen ender i den høje ende.