Test: be quiet Pure Rock 2 CPU køler

Køling d.  21. august. 2020, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 4165 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: donto

Pristjek på  247,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Vi har fra be quiet! denne gang modtaget en Pure Rock 2 luftkøler, som udmærker sig ved at være meget stille og samtidig effektiv efter hvad producenten angiver på kassen. Det efterprøver jeg med en tur gennem testen vi bruger og så må vi se. Den henvender sig nok primært til Gameren eller Entusiasten, som ønsker sig et meget stille system under alle forhold. Er man derimod til masser af overclock, så er dette nok ikke lige køleren man skal vælge, og det formål er den heller ikke lavet til da der udtrykkeligt er trykt 150Watt Max. TDP uden på æsken.
 


Køleren leveres i en sort papkasse med et flot billede af køleren udenpå. Foroven til højre ses be quiet!'s logo og i underkanten ses kølerens navn. Hvis man ikke kender be quiet! i forvejen, så får vi også at vide at det er stille og effektiv køling.
 


Som så mange andre producenter, startede be quiet!, med et enkelt produkt. Strømforsyninger af meget høj kvalitet. Efter de vandt indpas på markedet, har de efterfølgende udvidet sortimentet med CPU-kølere, blæsere, kabinetter og andet PC-tilbehør. Det hele med den velkendte tyske sans for kvalitet.

be quiet!´s produkter er målrettet slutbrugeren, der ønsker høj kvalitet og et meget lavt støjniveau.

 


Lad os få pakket køleren ud.

 

 

Toronto
 
Superbruger
Tilføjet:
21-08-2020 13:55:17
Svar/Indlæg:
380/3

OK, men sådan er det jo, når man både vil blæse og have mel i munden 🙂

Tak for testen, køleren er ikke uinteressant Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
21-08-2020 18:35:36
Svar/Indlæg:
2017/273
#1

Nemlig og tak.🙂