Test: Abkoncore H600X midi tover

Kabinetter d.  02. oktober. 2020, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 3133 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: jmose

Pristjek på  620,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Vi skal have installeret noget hardware i kabinettet. Vi starter med lidt vanskeligheder, for ikke alle bundkort "holderne" er skruet i, og jeg kan kun få monteret de 2 ud af 3 manglende, da hullet simpelthen er lavet for lille og selv med lidt mild vold kunne jeg ikke få den i.
 

 

Bundkortet er monteret, dog en manglende standoff.
 

 

Harddisken er nem at montere i holder og de har endda været så venlige, at lave en guide under holderen til hvis man vil skrue harddisken fast, og det gælder både 3.5" og 2.5".
 

 

Jeg har heller ikke set dette før - at man skriver på holderen hvor hvilket kabel skal monteres. Sjov lille detalje.
 

 

Klik den ind og den er monteret!
 

 

2.5" drev monteres på de 2 beslag. Simpelt med 4 styk skruer.
 

 

Man skal være lidt voldelig når holderen skal monteres igen, for hullerne passer ikke helt overens. Et gennemgående irritaitonsmoment.
 

 

Montering af strømforsyning var lidt en udfordring, der var kun lige plads til at jeg kunne få den ind på plads. Jeg fandt dog ud af bagefter at det er muligt at flytte harddisk buret så man har mere plads at gøre med.
 

 

For at komme til udvidelses portene, skal man have denne pynte plade af, som egentlig ikke gavner meget andet end at være der.
 

 

For alle hullerne af dækket af "plader" som er af den gamle type, eller det er i hvert fald meget længe siden jeg har set dette her sidst. De skal vrikkes af, da de sidder fast i kabinettet. Når de først er taget af så det bare udsmid for de kan ikke monteres igen. Så de er reelt uden betydning og ikke særlig smart at de er monteret når man anskaffer kabinettet, da man vil undre sig over hvad der skal benyttes til hvis man ikke er vant til at bygge pc selv.
 

 

Grafikkort monteret og jeg ville egentlig have skruet det fast med 2 skruer, men der var simpelthen ikke flere med i tilbehørs posen, det har jeg aldrig oplevet før.
 

 

Alt monteret og på plads. Kigger man efter, kan man se 2 forskellige slags bagplader på udvidelses portene. De nederste er de fastmonterede og den øverste er en af de 3 der følger med.
 

 

Kabler er nemt at trække rundt så de kommer om bagved, lidt gummi kanter på hullerne til kablerne havde dog været en gavnfuld detalje.
 

 

Forholdsvis god plads til kablerne.
 

 

Fint udsyn ind til ens hardware.
 

 

Fuld blus på RGB'en.
 

 

Alt RGB'en bliver styret af denne lille og lidt for billige fjernbetjening. Den virker skrøbelig.
 

 


Næste side Konklusion.