Test: AData SPECTRIX D50 DDR4-3600 CL-18 RAM

RAM d.  10. august. 2020, skrevet af Havenissen 0 Kommentarer.  Vist: 3375 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på  710,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


AData har lancheret D10 og D30 varianter af deres RAM, men nu er turen kommet til D50. D50 henvender sig til forbrugeren, der har vindue i kabenettet og ønsker at vise omverden at du ikke går ned på lys og farver. Farverne dækker hele regnbuen og der rig mulighed for at finde lige de farver du holder allermest af. Hele herligheden kan styres af ADatas applikation, der hedder XPG RGB Sync App Beta, der kan hentes på ADatas hjemmeside. 
 


ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da, udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable HDD. De har på få år formået at vinde flere internationale titler såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland.

Deres logo med kolibrien i de mange farver, repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt imens de bibeholder den blå farve som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber, viser at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af.

Derudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances).

 


På næste side kommer der en beskrivelse af hvad DDR4 er.