Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: NicklasAPJ
Oversættelse: morra19

Pristjek på  2659,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: Komplett.dk

BIOS

 

 


ASRock UEFI Bios starter som standard i deres Easy Mode, hvor der er begrænsede muligheder for ændring i indstillingerne. Fra denne skærm har man dog mulighed for, hurtigt at få et overblik over de mest basale og nyttige funktioner, som blæserindstillinger, boot rækkefølgen og system status for de enkelte dele. Der er fuld understøttelse for brug af mus, og for eksempel kan boot rækkefølgen let ændres ved at trække de forskellige muligheder op eller ned på listen. Det er også muligt at aktiverer XMP.

 


Skifter man til Advanced Mode, får man naturligvis en meget større mulighed for at dykke ned i systemet og ændre de enkelte dele. Man starter med et hurtigt overblik over systemet og kan så vælge hvilken del af systemet man vil se indstillingsmuligheder for, via fanebladene i toppen.

 


Under OC Tweaker har man adgang til alle indstillingerne til  overclocking.

 


Hvis de ting ikke er nok, så er der under Advanced fanebladet større muligheder for at finindstille de enkelte dele, og slå funktioner til og fra under både CPU og chipset indstillinger. Der er gode muligheder for at indstille stort set alle aspekter af kortet, som man har lyst til og man har modet og evnerne til at kaste sig over det.

 

 

Toronto
 
Superbruger
Tilføjet:
08-09-2020 20:45:21
Svar/Indlæg:
378/3

Tak for en fin test 🙂

Jeg hæftede mig ved at du et sted skriver ;"AsRock anbefaler også, at man bruger vandkøling på dette bundkort da nogle luftkølere kan være for store til at den kan sidde der for disse blæsere."

Er det AsRock´s design, der er skyld i det?NicklasAPJ
 
Skribent
Tilføjet:
08-09-2020 23:46:29
Svar/Indlæg:
1851/87

#1 Ja :)

Det er fordi det er ikke alle Luft køleren som kan være der, pga den store VRM kølerløsning de har brugt.