Test: Fourze GK140 Gaming keyboard

Styre-enheder d.  25. september. 2020, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 3507 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: neemos
Oversættelse: morra19

Pristjek på  599,00
Produkt udlånt af: FOURZE
DK distributør: FOURZE

Introduktion

 

 


Fourze har sendt os deres nyeste tastatur, GK140 - Det er udstyret med outemu røde switches og kommer i TKL (tenkeyless) formen.

For øjeblikket udvikler tastatur delen af gaming verdenen sig utroligt hurtigt, og der kommer ufattelig mange nye produkter, det bliver spændende at se om Fourze har ramt plet med dette umiddelbart lækre tastatur. 
 FOURZE designer og skaber spiludstyr i stilfuldt og minimalistisk design uden kompromis med kvalitet. Produkterne er designet og udviklet i Danmark af deres team af professionelle designere og ingeniører med mange års erfaring. De er på samme tid i tæt samarbejde med professionelle spillere over hele verden for at sikre, at produkterne er perfekte i praksis. De sigter mod at levere de absolut bedste produkter, der bryder nye markedsstandarder og giver gaming-samfundet nye og innovative produkter. Nordisk design, teknologisk perfektion og kvalitet er søjlerne i dette brand og vores filosofi.

 


Næste - Vi kigger på hvad der følger med i kassen til dit GK140 fra Fourze samt specifikationerne

 

 

triedset
 
Ny Bruger
Tilføjet:
25-09-2020 08:43:00
Svar/Indlæg:
66/0

Jeg kan ikke få linket til at virke.

Men har fundet den på jeres side.neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
25-09-2020 10:21:59
Svar/Indlæg:
1126/307

super du fandt vej, og skulle du opleve andre problemer, er du mere end velkommen til at skrive direkte til enten support eller mig :)