Test: Fourze GK140 Gaming keyboard

Styre-enheder d.  25. september. 2020, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 3557 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: neemos
Oversættelse: morra19

Pristjek på  599,00
Produkt udlånt af: FOURZE
DK distributør: FOURZE

Layout / Design

 

 


GK140 tastaturet fra Fourze, er et såkaldt TKL tastatur, altså et tastatur hvor man har skåret num-padden væk fra tastaturet for at gøre det mindre. Selve designet er ganske pænt og relativt minimalistisk, og det eneste der pryder tastaturet er Fourze logoet lige over piletastarne.

 


På bagsiden af tastaturet, er der lavet 3 kanaler hvor man kan trække ledningen. Dette hjælper til at ledningen ikke ligger i vejen på dit skrivebord eller får tastaturet til at vippe. 

I hvert hjørne er der påsat tykke gummifødder, der får tastaturet til at stå utroligt fast. Der er som det kan ses på billedet, også mulighed for at vippe 2 fødder ud, hvis du gerne vil have en mere stejl vinkel på dit tastatur.

 


Selve højden på tastaturet er ikke mere end 4,5 cm på højste sted med fødderne slået ind og 5 cm med fødderne slået ud. Alt i alt et relativt lille tastatur.

 


Og så er der selvfølgelig det aller vigtigste, nemlig RGB´en. GK140 er, selvfølgelig fristes man til at sige, udstyret med RGB belysning i alle former og farver. Det hele er præinstalleret, så der er ingen software der skal installeres, du skifter bare til den form for belysning du ønsker via knapper på tastaturet.

 


Næste - Vi tester det

 

 

triedset
 
Ny Bruger
Tilføjet:
25-09-2020 08:43:00
Svar/Indlæg:
67/0

Jeg kan ikke få linket til at virke.

Men har fundet den på jeres side.neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
25-09-2020 10:21:59
Svar/Indlæg:
1126/307

super du fandt vej, og skulle du opleve andre problemer, er du mere end velkommen til at skrive direkte til enten support eller mig :)