Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: donto

Pristjek på  1461,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

Introduktion

 

 

ASROCK har denne gang sendt os et Gaming bundkort med B550 Chipsættet, Det skulle ifølge specifikationerne være udstyret med en heftig 12+2 fasers strømforsyning til CPU'en så også de store Ryzen 9 CPU'er kan bruges og overclockes uden problemer.
 


Bundkortet leveres i en sølvfarvet papæske af ret tyndt pap derfor er hjørnet repareret med gaffatape, da den gik i stykker da jeg ville hive den inderste æske ud. Udenpå er den sølvfarvet og på midten ses navnet på bundkortet. Asrock's logo ses i øverste højre hjørne og i underkanten ses bl.a. Chipsættets navn.
 


ASRock blev stiftet i 2002 og har siden fremstillet bundkort. I mange år, medens de fik etableret sig på markedet, producerede de budgetbundkort til fornuftige priser. Oven i hatten fik man ofte ekstra funktioner eller software, der var med til at flytte overvejelserne over på om ikke man fik mere for pengene ved at købe hos ASRock. I dag producerer ASRock ikke kun lavprisbundkort, men er også oppe at konkurrere med de langt mere etablerede mærker.

 


Vi ser nærmere på chipsettet på næste side.