Test: DeepCool CL500 kabinet

Kabinetter d.  14. september. 2020, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 4165 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: jmose

Pristjek på Pricerunner 699,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

CL 500 er et high airflow kabinet, så hele fronten i mellem "ribberne" er åben for maximal luft gennemstrømning. I venstre side har vi en glasside.
 

 

Højre side er en mat sort plan side.
 

 

Her kan vi se det lidt specielle design, og så kan vi tage et kig på front I/O med det samme. Power on, 2 stk USB 3.0 med et Audio stik i midten, en reset knap og et USB-C til sidst.
 

 

Knappen bagerst er til at man kan tage toppen af, så man nemmere kan montere blæsere eller en radiator i toppen.
 

 

Bagerst er ganske standard og her finder vi også kabinettets eneste blæser. 1 stk 120mm. Læg mærke til at ingen af siderne er skruet fast.
 

 

Nederst er der et støvfilter til strømforsyningen og 4 styk meget minimalistke gummi fødder, det kunne man godt have gjort bedre.
 

 

Begge sider bliver holdt på plads med magneter og bliver guidet på plads, så de sidder rigtigt, af henholdsvis på glassiden en metal stump og på stål siden har man brugt en bundkort standoff som guide.
 

 

Ydermere bliver glassiden også sat ned i en "lomme", hvor der er sat lidt skum på siden, så det ikke har direkte kontakt med metallet.
 

 

Der er rigeligt med plads derinde. Fin detalje med gummi manchetterne omkring kabelførings hullerne, dog underligt, man kun har valgt at komme det i 3 ud af 8. Der er også blevet plads til et styk grafikkort holder.
 

 

Bagsiden ser der ud til at være forholdsvis god plads. Jeg er dog lidt bekymret for at, hvis der er for mange kabler og de presser på siden, om den så kan holdes inde kun med magneter. Det er også her vi finder 2 stk 2.5" beslag og 2 stk 3.5" beslag.
 

 

Der er også en Fan hub monteret hvor det er muligt at bruge PWM blæsere. Underligt man så ikke har installeret flere blæsere fra start, så man kan bruge den.
 

 


Næste side Installation af hardware.