Test: DeepCool CL500 kabinet

Kabinetter d.  14. september. 2020, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 4137 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: jmose

Pristjek på Pricerunner 699,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Lad os få bundkort kastet i kabinettet. Det var simpelt og nemt, ingen problemer der og der er jo rigeligt med plads omkring.
 

 

Det var så har jeg opdagede at den ene blæser de har valgt at installere ikke engang er en PWM blæser, men en blæser med fast hastighed og så med et molex stik på. Det giver i min optik slet ingen mening.
 

 

Harddisk holderne til 3.5" drevene er skruet fast.
 

 

Det er ganske ligetil at montere harddiskene på dem.
 

 

I med den igen og husk skruen ellers stikker den af.
 

 

Holderne til 2.5" drevene er også skruet fast.
 

 

Og er også ganske nemme at montere under diskene.
 

 

Dog lidt drilske at få på igen, da der er 4 punkter man skal ramme, som man ikke kan se, før den sidder rigtigt.
 

 

Med harddisken holderen i standard position, kan man godt få klemt strømforsyningen ind, uden kabler på, heldigvis kan man løsne 4 skruer og flytte holderen.
 

 

Det giver lidt mere plads, desværre bare ikke nok, til at få hånden ind og sætte kabler i. Det gav desværre også nogle grimme mærker at fjerne skruerne. Det er godt nok nede under kabinettet men kønt er det ikke.
 

 

Jeg prøvede om jeg kunne få strømforsyningen ind med kablerne på, det kunne jeg ikke, da der sidder en lille kant på hjørnet af kabinettet, der forhindrede mig i det.
 

 

Så jeg endte med at måtte løsne hele holderen, skubbe den om i den ene ende, før det lykkedes. Jeg prøvede at se om jeg kunne få holderen ud, men det lykkedes ikke. Det virker ikke som om det er lavet til den skal kunne komme ud igen. Ikke smart.
 

 

For at installere for eksempel et grafikkort, skal man tage den firkantede metal pynte "boks" af.
 

 

Montering af grafikkort gik nemt og enkelt.
 

 

På med den underlige metal "boks" igen og ja, det ser jo ganske almindeligt ud.
 

 

Grafikkort holderen ind under grafikkortet for at støtte.
 

 

Der er rigeligt med mulighed for at tilføje ekstra køling, da der er masser af plads både i fronten og i toppen. I fronten kan der monteres op til en 360mm radiator, og i toppen kan der sidde en 240mm radiator.
 

 

Der er ok med plads bagved, det eneste som driller lidt er det store 24pin kabel. Jeg lagde det som jeg gjorde, for at gemme det så meget væk som muligt, men det skubbede også til den højre side af kabinettet. Magneterne holdt det dog fint inde. Det er fint at Deepcool har sat de gummi manchetter på rundt om kabelførings hullerne, men de blev desværre ved med at falde af, når jeg trak et kabel igennem dem, hvilket blev lidt irriterende til sidst.
 

 

På med siden og så ser det ganske hæderligt ud.
 

 

Det diskrete lys fra køleren, giver en ret fed effekt, bag det tonede glas. Har man RGB trang, så det bestemt en mulighed, og så kan man jo se effekten af RGB tydeligt.
 

 


Næste side Konklusion.