Test: Arlo Pro 3 Floodlight Camera

Diverse d.  03. september. 2020, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 9325 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på  2261,00
Produkt udlånt af: arlo
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Designmæssigt adskiller Arlo floodligt sig noget fra de andre kameraer i serien. Rundt omkring selve kameradelen, har den fået et stort aflangt lyspanel, der er fyldt med LED-dioder, hvilket ganske naturligt giver et noget andet udtryk end et traditionelt overvågningskamera.  
 


Fysisk er kameraet også blevet en del større, dette for at få plads til et større batteri, da lyset kræver en del ekstra strøm.

 


På grund af den ekstra vægt er man endvidere gået væk fra den magnet montering, der er på andre Alro kameraer. På kameraet er der med en form for kugleled monteret en "fod", der kan fastmonteres til en flade og i øvrigt justeres således at vinklen er som ønsket. 

 


Montering sker ved hjælp af den medfølgende monteringsplade, der med tre skure monteres på den flade hvor man vil fastgøre kameraet. 

 


Når pladen er monteret drejes selve kameradelen på så den går i hak, for at sikre at den sidder helt fast, låses det hele på plads med en lille skure i bunden. 

 


Kugleleddet kan justeres ca. 45 grader i hver retning, så med montering på en lodret flade, er der rige muligheder for at låse kameraet fast i en passende vinkel. Vinklen låses fast ved at dreje på skiven med de små riller i. 

 


Hvis man vender kameraet om, finder vi to ting der ikke er på oversiden. Forreste tre små kontakter og en magnet til fastgøring af fast strømkabel. Denne type strømkabel følger ikke med i pakken, så hvis man vil have kameraet konstant tilsluttet strøm, skal dette købes ved siden af. 

 

Lige bag ved disse kontakter, er der en hvid knap, der får kameraet til at gå over i to dele:
 


I delen til venstre sidder alt det interessante, så selve kameraet og batteriet der klikkes på plads i det sorte "rør". Delen til højre er mere eller mindre blot et cover til indmaden. 

 


Når batteriet er sat i, er der egentlig kun en enkelt ting at bemærke omkring den sorte del. Og det er den Micro-USB indgang der sidder på venstre side, hvor det medfølgende kabel tilsluttes når batteriet skal lades. 

 

 

Noltus
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-09-2020 17:35:44
Svar/Indlæg:
2211/331
500 - Internal server error.There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.