Test: Arlo Pro 3 Floodlight Camera

Diverse d.  03. september. 2020, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 9273 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på  2261,00
Produkt udlånt af: arlo
DK distributør: n/a

Software - installation

 

 

Der er to måder at tilslutte kameraet på, den ene direkte til WiFi routeren og den anden via en Arlo Hub, hvis man har sådan en i forvejen. I dette tilfælde vælger jeg at slutte den til via hubben som hører til Arlo Pro 2 systemet, tilslutningen via WiFi er dog stort set identisk.  

 


Lige meget hvilket metode man bruger til installationen, skal man have fat i Arlo's app, og vælge hvilken type produkt man vil installere. Når det er gjort får man via let forståelige billeder en oversigt over de ting man har bug for til installationen, og hvordan man skal håndtere produktet for ikke at beskadige det - meget pædagogisk. 

 


Da jeg har en hub tilsluttet i forvejen, vælger jeg at forbinde via den. Herefter skilles kamera og hus fra hinanden, og med et klik på en lille knap til synkronisering, sættes kameraet i pairing mode og findes ret hurtigt i appen. 

 


Så er det tid til den fysiske installation, så frem med skruetrækkeren og eventuelt også en stige. Hvis man har en skruevenlig overflade (træ f.eks.) er installationen ret lige til, beslaget skrues i med tre skruer, og huset kan herefter klikkes på plads. Som det sidste skrues en lille skrue i bunden af beslaget fast, så huset ikke rykker sig nogen steder. 

 


Kameraets vinkel finjusteres med kuglebeslaget, og låset fast i position ved at dreje på en drejeskive i bunden af huset. I appen kan man kontrollere at vinklen er som den skal være, se signalstyrken og som det sidste teste lyset også. 

 

 

Noltus
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-09-2020 17:35:44
Svar/Indlæg:
2211/331
500 - Internal server error.There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.