Test: MSI MPG Z490 Gaming Carbon WIFI

Bundkort, Intel d.  24. august. 2020, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 5294 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2074,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Komplett.dk

Kassens indhold

 

 

 

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

 • En manual
 • En Quick Guide.
 • En driver CD
 • Et ark med selvklæbende SATA labels.
 • Diverse RGB forlænger kabler til både RGB og aRGB headerne.
 • 2 Stk. SATA kabler.
 • 1 stk. Wi-FI antenne.
 • Et takkekort fra MSI som er glade for at du har købt netop deres bundkort.
 • Et infokort om at joine et program med høje rewards.
 • En MSI reklamefolder.
 • Et skilt til at montere udenpå kabinettet.

 

Selvfølgelig ser vi det obligatoriske indhold som en manual der er godt gennemført og indeholder alt information om bundkortet, og en hurtig start guide samt en driver CD.

Derudover finder vi et ark med SATA labels, disse kan bruges til at skrive tal på, og hurtigt finde begge ender af det samme kabel. Dette gør det nemt at rode med kablerne efter kablerne er stripset op.

En ting der er god at have med er selvfølgelig også RGB forlænger kablerne, som inkluderer både corsair link kabler, almindelige RGB og addreserbar RGB forlænger kabler. Det er ikke unormalt at de medfølgende RGB kabler på blæsere ofte ikke er ret lange, hvorfor disse bestemt er en god ekstra ting at have med.

WiFi antennen virker til at være af god kvalitet der ikke sådan lige falder sammen, og der sidder en magnet i bunden der gør at den nemt kan sættes på kabinettet eller andet metal i nærheden.

Til sidst kommer MSI's papirer, disse virker som om at det blot er med for at lave listen lidt længere, og vil derfor ikke trække op i point her. Takkekortet er da okay at få med, men virker meget upersonligt, hvilket selvfølgelig er svært at gøre anderledes. Deres VIP program tror jeg heller ikke at mange vil gå med på, men en fin ekstra ting er det da. Reklamefolderen vil de færreste sikkert slet ikke kigge på, og fremstår som et lidt billigt salgstrick, men det kan jo blot smides væk.

 


Specifikationerne følger på næste side.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-08-2020 16:17:31
Svar/Indlæg:
5515/1195

Det er jo unægeligt en mere spiselig pris for et mobo end det andet Gigabyte Extreme, du har testet. Du skriver, at der vil komme flere tests af Z490 mobo i nærmeste fremtid? Forhåbentligt er der Intel LAN på et eller flere af dem. På mit mobo er der både 2,5Gb Realtek og Intel 1Gb I219-V, og når man som jeg kun har en 200/200 forbindelse, så kører Intels altså væsentligt bedre end realteks, på trods af den lavere max-hastighed (som jeg alligevel aldrig opnår.) 😉Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
24-08-2020 18:08:03
Svar/Indlæg:
2008/273
#1
Ja OK jeg vil nu ikke tage kreditten fra Freak_Master som har testet Z490 Gigabyte AURUS Extreme. Ja jeg får et nyt ASUS Z490 bundkort i hånden i morgen så hen ad vejen kommer der en artikel. Ligeså med et andet Gigabyte AORUS Z490 når producenten får sendt det til os. Ja så må vi se om der er intel LAN på nogen af dem.
🙂