Test: MSI MPG Z490 Gaming Carbon WIFI

Bundkort, Intel d.  24. august. 2020, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 5295 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2074,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Komplett.dk

Konklusion

 

 


Jeg er generelt meget tilfreds med dette MSI MPG Z490 Gaming Carbon bundkort som er det første af en række Z490 bundkort jeg skal teste i nær fremtid. Skulle jeg bygge mig en god Gamer maskine ville valget helt klart falde på dette bundkort. Det har så rigeligt hvad man som Gamer, og Entusiast for den sags skyld kan forvente af et bundkort i mellemklassen. Det er dog fuldt ud i stand til at håndtere den største i9 CPU fra Intel uden at brokke sig på nogen måde. Dette bundkort vil helt sikkert kunne gøre sig ret godt gældende på kamppladsen. Er man til RGB Lys er dette bundkort måske ikke lige den mest oplagte kandidat, der er dog RGB og ARGB headere på bundkortet. Samlet set synes jeg bestemt at man med dette MSI Carbon bundkort får masser af ydelse og funktioner for pengene. Det får min uforbeholdne anbefaling.
 

Innovation/Teknologi - 4
Her mangler ikke noget og bundkortet er forsynet med den sidste nye teknologi så det må her blive et 4tal.

Bundle/Tilbehør - 3
Der medfølger kun akkurat hvad der skal bruges for at komme godt i gang med bundkortet og mere forlanger jeg heller ikke.

Design/Layout - 4
Jeg er ret vild med designet for jeg er en sucker for sort, og det er der masser af på selv bundkortet, det er sort og alle stik og sokler er også sorte.

Ydelse - 4
Bundkortet yder ganske udmærket i forhold til det GIGABYTE AORUS EXTREME som jeg har sammenlignet med og mange steder i test afsnittet scorer det ligeså godt eller på samme niveau som AUORUS bundkortet.

Pris - 4
Jeg synes prisen er ganske godt ramt når man ser på hvad man får af nye teknologier i chipsættet og på bundkortet generelt, så alt i alt en OK pris.

 

 
Test: MSI MPG Z490 Gaming Carbon WIFI
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Ydelse4
Pris4
Samlet76%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

 

I am generally very pleased with this MSI MPG Z490 Gaming Carbon motherboard which is the first of a series of Z490 motherboards I'm going to test in the near future. Should I build myself a good gamer machine, the choice would definitely fall on this motherboard. It has so much what you like gamer, and enthusiast for that matter can expect from a mid-class motherboard. However, it is fully capable of handling the largest i9 CPU from Intel without complaining in any way. This motherboard will certainly be able to do quite well on the battlefield. If you are a sucker for RGB Light this motherboard is perhaps not just the most obvious candidate, however RGB and ARGB headers on the motherboard. Overall, I definitely think that with this MSI Carbon motherboard you get lots of performance and features for your money. It gets my unreserved recommendation.
 

Innovation/Technology - 4
Here nothing is missing and the motherboard is equipped with the latest technology so I must give a 4. 

Bundle/Accessories - 3
It's only just what's needed to get started with the motherboard, and I don't demand more.

Design/Layout - 4
I love the design because I'm a sucker too black and there´s plenty of that even on the motherboard, it's black and all the connectors and sockets are also black.

Performance - 4
The motherboard performs quite well compared to the GIGABYTE AORUS EXTREME that I have compared to and many sites in the test section scores it as well or at the same level as the AUORUS motherboard.

Price - 4
I think the price is pretty well hit when you look at what you get from new technologies in the chipset and on the motherboard in general, so all in all an OK price.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-08-2020 16:17:31
Svar/Indlæg:
5515/1195

Det er jo unægeligt en mere spiselig pris for et mobo end det andet Gigabyte Extreme, du har testet. Du skriver, at der vil komme flere tests af Z490 mobo i nærmeste fremtid? Forhåbentligt er der Intel LAN på et eller flere af dem. På mit mobo er der både 2,5Gb Realtek og Intel 1Gb I219-V, og når man som jeg kun har en 200/200 forbindelse, så kører Intels altså væsentligt bedre end realteks, på trods af den lavere max-hastighed (som jeg alligevel aldrig opnår.) 😉Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
24-08-2020 18:08:03
Svar/Indlæg:
2008/273
#1
Ja OK jeg vil nu ikke tage kreditten fra Freak_Master som har testet Z490 Gigabyte AURUS Extreme. Ja jeg får et nyt ASUS Z490 bundkort i hånden i morgen så hen ad vejen kommer der en artikel. Ligeså med et andet Gigabyte AORUS Z490 når producenten får sendt det til os. Ja så må vi se om der er intel LAN på nogen af dem.
🙂