Test: ASRock B550 Phantom Gaming Velocita

Bundkort, AMD d.  18. september. 2020, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 4685 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1508,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: Komplett.dk

Overclocking

 

 


Her er billedet fra CPU-Z og der blev det til 4,3 GHz og jeg kunne bare ikke få den til at rende mere med AMD RYZENMASTER softwaren, eller det kunne jeg godt men det gav ikke noget ekstra.

 


Her er de indstillinger jeg har brugt ved overclockingen. Det er meget med forskel om det overclock jeg har lavet giver lidt ekstra ydelse, men i mange af testene giver det dog lidt ekstra og i det mindste render alle kernerne på fuld skrue.

 


3DMark:
 


I 3DMark testene klarer ASRock B550 PG Velocita sig faktisk udmærket og scorer højest af alle bundkortene i både Fire Strike Og Time Spy.

 


Basemark CL:
 


Også i Basemark testen klarer ASRock B550 Phantom Gaming Velocita sig formidabelt i Fraktaltesten og i de øvrige tests ligger det en smule under de andre i de fleste tests.

 


Cinebench R20:
 


Her i denne test kommer ASRock B550 PG Velocita ind på en tredjeplads ved OC.

 


AIDA:
 


Det lader til at ASRock B550 PG bundkortet drager lidt fordel af et OC i denne test og det placerer sig i den høje ende i de fleste tests.

 


PCMark 10:
 Denne test klarer ASRock sig generelt lidt bedre end de andre B550 bundkort, Det kommer flot ind på en anden plads i de 2 første tests og vinder i den sidste test som er udbygget med spiltests.

 


wPrime:
 


I wPrime testen ser vi  ASRock B550 PG Velocita klare det superfint i 32M testen, kun overgået på brøker af ASUS Strix bundkortet. I den lange test scorer ASRock B550 PG til en andenplads ved OC kun overgået af MSI bundkortet.

 


CrystalDiskMark:
 


Her går det lidt op og ned for ASRock B550 PG, men overordnet set klarer det sig i den høje ende i forhold til de øvrige B550 bundkort. Det går også temmelig godt med de tests der involverer 4K både læs og skriv.

 


Tilbage er så kun konklusionen som følger på næste side.