Test: EPOS GSP 370 headset

Lyd d.  28. september. 2020, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 6337 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: KleitusIV
Oversættelse: KleitusIV

Pristjek på  1499,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout gennemgang

 

 

Ude af kassen kan vi tage et kig på GSP 370. Det er et forholdsvist simpelt headset uden RGB lys og alt muligt andet (unødvendigt) lir, og et af nøgle punkterne for GSP 370 (ift GSP 670) er at det vejer meget lidt (285g). På trods af den lave vægt, virker det solidt bygget og skal nok kunne holde til et par ture på gulvet (dette blev dog ikke testet :-D).

Ergnomien er fin, og hoved-stangen kan justeres og ørekopperne er fleksible, så det vil kunne passe til de fleste størrelser hoveder. Selve ørekopperne har "skind" på siderne men stof på den del der rører hovedet, og de er meget behagelige at have på i selv lang tid foran computeren.
 

 

Mikrofonstangen vippes ned og har et lille "hak" der indikerer at mikrofonen tændes og slukkes. Det er en lækker feature jeg kender fra tidligere Sennheiser headsets, og gør at man hurtigt kan vippe mikrofonen op, når man vil slukke for den.
 

 

Den højre ørekop har et hjul til justering af volumen. Dette er synkroniseret med Windows volumen, så når man drejer på det, kan man se Windows volumen gå op og ned. Det er ret stramt, og jeg oplevede en lille smule forsinkelse i at Windows reagerede, så eftersom mit tastatur også har et volumen-hjul, var det mere naturligt at bruge dette fremfor headsettets. Det er dog en rar feature at have.
 

 

I bunden af venstre ørekop finder vi mikro-USB stik til opladning og en meget lille skydenap til at tænde og slukke headsettet.
 

 

Der er beskyttelsesplastic på toppen som man selvfølgelig fjerner. Jeg beholdt det dog på da jeg skal levere headsettet tilbage efter test.
 

 


Lad os tage et kig på EPOS Gaming Suite på næste side.