Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Silent Sniper
Oversættelse: Silent Sniper

Pristjek på  3164,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software & installation

 

 

Har blot tilsluttet Nighthawk routeren med et Ethernet kabel samt den medfølgende strømforsyning.

For at tilgå webinterfacet, åbner man blot sin browser eller taster ip’en på routeren ind.
Ud af salgsæsken har routeren som standard IP 192.168.1.1

Opsætningen kan forsættes enten ved at downloade NETGEARS app eller forsætte via browseren the good old fashioned way hvilket jeg gennemgår her i testen.
 

 

Her skal man acceptere EULA, etc. At de ejer ens sjæl…
 

 

Her kan vælges om den almindelige internetport eller Multi-Gig porten skal bruges, smart hvis man er så heldig at have en meget hurtig internetforbindelse på mere end 1Gbps.
 

 

Her vil jeg selv opsætte internetforbindelsen.
 

 

Et sted hvor NETGEAR og muligvis andre producenter af netværksudstyr, skal stramme gevaldigt op er ved angivelse af administrator adgangskoden til routeren.

Uden det mindste besvær, fik jeg lov til at benytte 123456 som adgangskode, og dermed forsætte opsætningen efterfølgende. Det er absolut ikke godkendt i min bog.
 

 

For at kunne gennemføre opsætning af administrator adgangskode, skal der svares på nogle sikkerhedsspørgsmål som vist forneden.
 

 

Den opmærksomme læser, vil her se at minimumskravet til adgangskoden er 6 karakter, det undre mig derfor hvordan det kan være NETGEAR ikke har implementeret et krav for kompleksiteten af den netop angivne adgangskode, når de uden de store armbevægelser fint har kunne implementere dette for længden på minimum 6 karakter.
 


Tidszonen skal også indstilles. I baggrunden kan ses at man kan aktivere en prøveudgave af NETGEAR Armor, som er en sikkerhedsløsning kombineret med Bitdefender mere info kan læses via linket her.
https://www.netgear.com/landings/armor/
 

 

NETGEAR Circle er deres bud på forældrekontrol, herunder blokering af tjenester eller sites som børnene ikke må kunne tilgå, eller sætte en tidsbegrænsning på hvor længe de må benytte internettet.
 

 

Routeren er nu opsat, og klar til at blive fintunet med diverse indstillinger.
 

 


På næste side, kigger vi på funktionerne NETGEAR routeren.

 

 

Toronto
 
Superbruger
Tilføjet:
01-10-2020 11:35:58
Svar/Indlæg:
380/3

Tak for testen, fin gennemgang 🙂

Jeg har selv en wi-fi 6 router, og du burde måske også oplyse, hvad den koster om året i støm, for de er noget mere strømkrævende end de gamle routereSilent
 
Skribent
Tilføjet:
01-10-2020 12:24:53
Svar/Indlæg:
3205/204

#1 Siger mange tak 🙂 

God pointe, det vil jeg inkludere i fremtidige tests da strømforbruget også er en parameter de fleste kigger på.