Test: SACKit ROCKit X headset

Lyd d.  02. november. 2020, skrevet af @ngler 0 Kommentarer.  Vist: 6888 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: @ngler
Oversættelse: @ngler

Pristjek på  1299,00
Produkt udlånt af: SACKit
DK distributør: SACKit

Layout / Design

 

 

Designet af øretelefonerne er elegant med en svag antydning af et X, på den del man kan kan se når de sidder i øret. ROCKit X er true wireless af in-ear typen, men ved at øreproppen er skåleformet, føles det ikke som om de kommer lige så langt ind i øret som andre in-ears. 
 

 

Egentlig havde jeg troet at det ville gøre at de ikke ville sidde lige så sikkert fast, men faktisk så oplevede jeg ikke en eneste gang at de faldt ud, om det så var en løbetur eller en cykeltur.
 


 

 

ROCKit X har to touch knapper, en i hver side. En lille diskret status diode i hver øretelefon viser om de lades, er i pairing mode eller tilsluttet.
 


Der er ikke nogen synlige mikrofon huller andet end det er bruges til dioderne. På indersiden er der et stort R og L, ikke man formodentlig nogensinde bliver i tvivl, da designet gør at ROCKit X kun kan sidde på en måde uden at det føles underligt. På indersiden findes der også to ladekontakter til de to poco pins der er i ladeetuiet. 

 


Rockit X er overraskende lette, selvom der lang batterilevetid i de indbygget 50 mAmp batterier.  

 

Ladeetuiet er en okay størrelse - og passer fint ned i en kopholder i bilen. Låget står der et diskret SACKit og der er en lille plade der ligner læder med et broderet X på. En lille fin detalje når man også tænker på at SACKit laver tekstiler som puder mm. Læderet er dog den veganske slags (gummi).
 

 

Låget er magnetisk ligesom øretelefonerne også holdes plads via magneter.  For dem der har problemer med venstre og højre, så er der også en lille markering hvilken øretelefon der skal hvorhen. På siden er der tre dioder som viser batteristanden på øretelefonerne - når ladeetuiet er tilsluttet ladning, viser de batteristanden på ladeetuiet. Som de fleste andre true wireless øretelefoner, så lades de igennem poco pins i ladeetuiet. Det giver op til 20 timers batterilevetid og øretelefonerne kan holde op til 8 timers spilletid. 
 


Når ladeetuiet skal lades, skal det enten ske via USB C eller via en Qi trådløs lader (kan lades med max 3 watt).