Test: Streacom DA2 V2 Mini ITX kabinet

Kabinetter d.  16. november. 2020, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 3264 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1863,00
Produkt udlånt af: Streacom
DK distributør: n/a

Test

 

 

Det starter knap så godt. Det nye strømstik kommer bestemt til at sidde i vejen for de fleste bundkort.
 

 

Heldigvis kan man vende det om men hvorfor det ikke vender den vej fra starten er mig en gåde.
 

 

Ellers går det ganske nemt og der er ok plads at arbejde på.
 

 

Så skal vi have strømforsyningen monteret. Vi prøver de 4 nye plastik skiver, som skulle hæve PSU beslaget, så man skulle kunne undgå problemer med kontakten på strømforsyningen.
 

 

Det kan desværre bare ikke lade sig gøre at bruge dem, da ingen af de skruer som medfølger er lange nok til at nå ned igennem og få fat i strømforsyningen. Det er en ommer.
 

 

Så vi prøver de 4 nye standoffs. Det går noget nemmere med 3 ud af 4, den sidste er næsten ikke til at få i, grundet den har dårligt gevind. Meningen med disse standoffs er at give luft over strømforsyningen, så man har mulighed for at installere en blæser over den, for bedre ventilation. Man skal dog være opmærksom på at der kun er plads til én blæser i lav profil.
 

 

I med strømforsyningen og en SSD kom der også på beslaget. Nederst har vi fået monteret et grafikkort, ikke det største af slagsen men der er plads. Kabel rodet kan bestemt gøres bedre, men jeg vil anbefale costum lavet kabler der præcis passer, for der er ikke meget plads at gemme dem væk på.
 

 

Der er lige lidt luft i mellem CPU køler og grafikkortet.
 

 

Man skal huske at have tændt for strømforsyningen inden man når hertil for det kan være ret svært at tænde for kontakten nu.
 

 

Strømforsyningen får rent luft ind udefra. Der ser ud til at være mere plads end der er.
 

 

Støvfilter på.
 

 

Ser fint og enkelt ud.
 

 

Så fik vi strøm til den og tændt op i maskinen. Det lille hvide diskrete lys i power knappen ser i min optik virkelig godt ud.
 

 

Lyset fra grafikkortet kan ses igennem, ikke tydeligt men det kan anes.
 

 

Vi skal lige have en lille bøvs til sidst, for desværre så flere af skruerne såden har ud da jeg skruede dem ud af kabinettet og det er bestemt ikke en pæn skrue. Der er rust lignende belægning på og gevindet er ødelagt. Det går simpelthen ikke i et produkt man gerne vil have skal være et high end design produkt.
 

 


Næste side: Vertikal GPU montering.