Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: NicklasAPJ
Oversættelse: jmose

Pristjek på  4799,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 


Designet er som vi kender det fra MSI`s Gaming X serie, dog er der en lille ændring på køleren i forhold til RTX 2000 serien. På deres nye udgave af TRI-Frozr er alle 3 fans af sammen størelse. Samt de benytter deres nye Torx 4.0 fans, som skulle forbedre statisk tryk og airflow over alle komponenterne på grafikkortet. Selve fans'ne er ca. 90mm i diameter, hvilket betyder at selve kortet er ret bredt i forhold til PCI bracket'en.

 


Ligesom alle andre kort i denne prisklasse, er kortet udstyret med en fuld metal bagplade, som hjælper med det æstetiske indtryk, og holder kortet fra at hænge for meget. Kiggere vi nærmere på kortet kan vi se at MSI har valgt at gå med POScaps i stedet for at bruge MLC. Dette har INGEN betydning på stabiliten, men mere hardcore overclocking.

 


Kortet skal bruge 2x 8-Pin PCI-E strømstik. Anbefalingen til strømforsyningen er 650 watt. Dog kan en god 600 Watt strømforsyning stadig fint bruges sammen med RTX 3070. Herude over ser vi den indbyggede LED bar på toppen af kortet.

 


Kortet er udstyret med 3x DisplayPort 1.4a, og 1x HDMI 2.1.

 


Software på næste side.