Test: GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro

Grafikkort, NVIDIA  d.  04. december. 2020, skrevet af Gripen90 0 Kommentarer.  Vist: 8352 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Gripen90
Oversættelse: donto

Pristjek på  3990,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Proshop.dk

Layout / Design

 

 


GIGABYTE har opdateret deres Windforce X3 design endnu en gang, og dette har de gjort ganske godt. Der er ingen tvivl om, at det er et GIGABYTE kort når man ser på kortet, ej hellere hvis der ikke havde stået GIGABYTE på det. Det velkendte kølerdesign igennem flere generationer og iterationer slår igennem.
 

 

Køleren er at finde i sorte og grå nuancer og gør kortet meget neutralt at se på, men til forskel fra Eagle OC varianten, så er der mere spil igang i dette køler design og øjene vandre frem og tilbage for at se detaljerne, der er gemt. Kortets shroud er af massiv plastik og er meget robust at føle på og finishen er god hele vejen rundt.
 

 

Fronten domineres af de 3x 90mm blæsere, som er fæstnet til den massive underliggende heatsink, som ikke burde have noget som helst problemer med at holde RTX 3060Ti køling .
 

 

Bagsiden er udstyret med en rigtig aluminiumsbagplade, som ikke blot beskytter kortet men også er medvirkende til at køle bagsidens komponenter.
 

 

Køleren er meget massiv og man skal være opmærksom på at køleren reelt er 3 slots design, så det skal man have for øje hvis man har intentioner om at installere kortet i et mindre kabinet. På siden af kortet finder vi både et 6pin og et 8pin PCI-E strøm stik. RGB fans er ikke blevet glemt, da der på siden også er monteret en lille diskret RGB LED bar.
 

 

Af udgange finder vi 2x HDMI og 2x Display porte.