Test: Creative Outlier Air V2 in-ear headset

Lyd d.  15. januar. 2021, skrevet af Havenissen 0 Kommentarer.  Vist: 5065 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på  520,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 


Selve etuiet har tre LED lys i enden, som indikerer henholdsvis opladningsstatus for højre og venstre earbud, men også for det interne batteri i etuiet. Lysene er enten grønne eller røde afhængig af statusen. Der er også en USB-C port til opladning. 

 


Når etuiet åbnes kan pladsen til earbudsene ses og de to kontaktflader pr earbud er synlige. Der er ydermere magneter i, der hjælper earbudsene med at side fast i den rigtige position, så de kan modtage strøm. Når earbudsene er i etuiet blinker de rød for at vise at de under opladning. Det er meget svært at se på billederne men der er et Creative logo på toppen af etuiet, udført i mørkegråt og kan nærmest kun ses hvis lyset rammer helt rigtigt. 

 


I enden af etuiet finder man logoet for Super X-Fi, som vi kommer nærmere ind på i test og software afsnittet. Men siden de reklamerer for det her, må de være stolte af det og det bliver spændende at høre hvad det bringer på bordet. 

 


Hver earbud er udstyret med mikrofoner, LED i blå og rød, og en touchknap hver. Touchknapperne bruges til at modtage/afvise opkald, skrue op og ned for lydstyrken, play/pause, og gå videre til næste sang. Dette sker ved at trykke to eller tre gange på den earbud der har ansvaret for den handling du vil have udført. 

 


Drejer vi lige earbudsene lidt rundt kan der ses nogle symboler, et V med en streg over, jeg ved ikke lige hvad de er til. På undersiden er der markeret R og L for henholdsvis højre og venstre. Gummidutterne der skal i øret er her i størrelse medium, hvilket giver indtrykket af at earbudsene er nogle ordentlige klodser og fylder godt. 

 

Marterialerne er en blanding af metal og plastik. Selve etuiet er udført i en skal af metal og det indre er i plastik. Men jeg er lidt nervøs for at skuffen knækker af en dag. Det virker ikke faretruende, men er lige slør nok til at tanken stejfede mig. 

 


På næste side ser vi på softwaren.