Test: Creative Outlier Air V2 in-ear headset

Lyd d.  15. januar. 2021, skrevet af Havenissen 0 Kommentarer.  Vist: 3846 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på  520,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Testmaskinen består af :

Samsung Note 10
 

Køling:

Passiv
 

Programmer:

SXFI App
Spotify

 

Musik

Overordnet set leverer Outlier godt. Der er god dybde i lydbilledet med et svagt tryk på de dybe toner. Jeg har lyttet til lidt forskelligt musik i forskellige genrer og beskriver mine oplevelser nedenunder. Fælles for alle sangene er at de er afspillet via Spotify og dermed uden Super XFi funktionen, da den ikke virker hertil.

Den første på listen er Some Kind of Stranger af The Sisters of Mercy, der ligger i post-punk genren. Sangen svinger meget mellem dybe toner til de lidt højere frekvenser og Outlier leverer et virkeligt godt lydbillede. Jeg kan tydeligt høre de forskellige instrumenter, og der er et lille ekstra tryk på bassen, men det bliver aldrig for meget eller virker forvrænget, selvom jeg skruer så langt op for lydstyrken, som mine trommehinder tillader.

Den næste på listen er I can't stop af Flux Pavilion i genreren Dance Music / Dupstep. Sangen er rimelig bass fokusseret og selvom jeg har skruet godt op for lydstyrken under droppet, så skrammer det ikke Outlier, der leverer et pænt lydbillede.

Den tredje og sidste på listen er Confutatis i d-mol af Wolfgang Amadeus Mozart i genren klassik. Outlier leverer igen virkeligt flot lydbillede og jeg kan ikke sætte en finger på den ud over at den læner sig lidt til de dybe toner, således at mellem tonerne bliver en anelse dybere, men det er langt fra et problem i min optik.

 

Telefonsamtale

Dette klarer Outlier med bravur. Lyden kom klart og tydeligt igennem i begge ender og intet at klage over her.

 

Super XFi

Super XFi er en software behandling af musikken og hvis du kun er interesseret i at læse om hardwarens ydelse, så kan du springe denne undersektion over, da den omhandler softwaren. 

Super XFi promoveres på selve etuiet og i de papirer der følger med Outlier i kassen. Super XFi kan kun samarbejde hvis man opretter en konto med ens e-mail, tager billeder af øre og ansigt. Derudover virker det kun med tre musik tjenester med kinesisk klingende navne og lokalt indhold så som mp3 filer. Jeg kunne ikke få et godt billede af mit ene øre og dermed gik processen lidt i stå. Men Super XFi kunne godt aktiveres alligevel. Men lyden virkede som om den var låst inde i en dåse og lød som om der var et metalisk ekko. Jeg prøvede med den sang som Creative havde lagt ind, men den lød ikke godt heller.

 

Batterilevetiden

Efter en times musik af varierende lydstyrke var der 92% batteri tilbage, hvilket nok skal passe med de lovede 12 timer, hvis der skrues langt nok ned for lyden.

 


På næste side venter konklusionen.