Test: SilverStone SST-NJ450-SXL

Strømforsyninger d.  22. februar. 2021, skrevet af M.Beier 0 Kommentarer.  Vist: 2288 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: M.Beier
Oversættelse: M.Beier

Pristjek på Pricerunner 1355,00
Produkt udlånt af: SilverStone Technologies
DK distributør: n/a

Forord

 

 

SilverStone PSU'en er testet på HWTs egen testbænk, der består af en række MOSFETS i industristørrelse, der tilsammen kan belaste med op til 2800 watt. Der er fire 12 V linjer at gøre med og en til hver 3,3 V og 5 V linje. I og med at PSU er single rail har jeg ikke skulle tage højde for at fordele denne ud, jeg har dog splittet det op på så mange kabler som muligt, blot for at holde modstanden i kabler på et minimum. Testen er delt ind i 11 etaper med fokus på 12V hvor at der startes på 10% og endes på 110% belastning.

Spændingen er målt på PSU-Test enheden.

 

Belastnings oversigt

 

 

Effektivitet

 


Det forekommer skuffende at strømforsyningen i vores test ikke opnår den 80+ rating, Platinum, hvilket den er adviseret som.

 

Spænding

 


5V linien gør det godt uagtet af belastning, 3,3 linien dykker en anelse, men det mest interessante er 12V linien, denne holder sig godt for en passivt kølet strømforsyning, men hvis at man ser bort fra at det er en passiv kølet strømforsyning dykker den mere end man ønsker.

 

Temperatur

 

Qua at det er en passivt kølet strømforsyning er temperaturen ved respektiv belastning interessant.
 


Her imponerer NJ450 helt enormt, af hensyn til de store køleflader, lod vi hver test køre i længere periode, men den holdt temperaturen godt - effektivt design!
Med Delta menes temperatur over omgivelserne, så har du 35C i dit kabinet, kan du påregne at den ikke bliver varmere end 55C. 

 

Støj

 

Sidst men ikke mindst skal vi se på hvor meget ripple støj der er på strømforsyningen

 

Indledningsvis et billede af indstillinger samt illustration af hvorledes aflæsning af ripple, Vpp, foregår.
 


Vpp, ripple, er angivet i mV - disse tal er ret så imponerende! Det er hvad at man kan forvente af en strømforsyning i en noget højere prisklasse!

 


På næste side drager vi konklusion for produktet