Test: Logitech DiNovo Keyboard for Notebooks

Styre-enheder d.  21. november. 2008, skrevet af JacobHL 4 Kommentarer.  Vist: 13469 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Introduktion

Logitech blev grundlagt i 1981, med fokus på OEM industrien, men i dag satser de stort på detailhandel og har over 72000(!) medarbejdere på verdensplan. Logitech laver mange produkter, deriblandt webcams, tastaturer, mus, højtalere, headsets, joysticks og fjernbetjeninger.Chancerne for at du i forvejen har, eller har haft et Logitech produkt på dit skrivebord, er ret høj, og i denne omgang tester vi et det nyeste skud på DiNovo serien.

DiNovo serien er Logitechs luksus produktlinje, og selvom disse produkter sjældent er billige, er der aldrig sparet på hverken byggekvalitet eller designet, og dette er bestemt ingen undtagelse. 

 

Hvorfor tastaturet hedder Keyboard for Notebooks skal jeg ikke kunne sige, da man uden problemer vil kunne bruge det til en stationær computer. Det er kun lidt mindre end et almindeligt tastatur, og der er fuldt Numlock tastatur også.

 

Bundle:

Når du åbner kassen finder du følgende ting. Basically er der alt du har brug for, og ikke mere:

  • Tastaturet
  • USB trådløs modtager
  • Manual
  • CD med SetPoint software

Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
21-11-2008 17:14:25
Svar/Indlæg:
2127/11
God test Jacob. Jeg er ret begejstret over at Logitech er kommet i tanke om at det kan være en god ide at klaske en numpad på deres Dinovo serie. Jeg ved godt at et af de ældre fra samme serie havde en særskildt numpad, men det tilsvarende nye har den irriterende nok ikke. Også lækkert at høre at ergonomien er i top. Uden er det lisom lidt lige meget det hele 😉

Men ærlig talt.. Designet er slet ikke i klasse med de to andre Dinovoprodukter imo. Nothing special at all imo. Mit aldrende S510 ( http://www.logitech.com/index.... ) er imo pænere, eller i det mindste lige så pænt. Ikke smart at fratage Dinovo eksklusiviteten, ved at lancere et keyboard i en ganske betalbar klasse.

Lækre billeder på side to btw 😉


SoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-11-2008 22:46:01
Svar/Indlæg:
3006/103
Husk at diNovo er med lille d 🤡


JacobHL
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-11-2008 15:59:12
Svar/Indlæg:
1776/116
#1 - Numpadden er jeg også ret glad for - de gange jeg har siddet med et numpad løst tastatur har jeg følt mig ret handicappet, og personligt mener jeg at et seperat numpad er for fjollet og upraktisk en løsning.. Men igen betyder smag og behag utroligt meget med tastature. Designet er også i høj grad en subjektiv vurdering, og jeg mener at dette tastatur er pænt samtidig med at designet er utroligt funktionelt(den lækre håndledsstøtte, f.eks.)

Det jeg har forsøgt at gøre med denne test er at beskrive alle småtingene og detaljerne ved tastaturet så godt som muligt. Den vigtigste side i denne test er på ingen måde konklusionen, men i stedet side 3 der beskriver tastaturet så vidt muligt i detaljer. Hvorvidt det er detaljer og features der tiltaler en eller ej skal jeg ikke kunne sige, men jeg blev i hvert fald vældig overrasket.

Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal tolke dit sidste statement, men ud fra smileyen at dømme går jeg ud fra at du er lidt utilfreds med at jeg bare har sakset billeder og specifikationer direkte fra Logitechs hjemmeside - men håber så at billederne på side 3 er tilfredsstillende nok.


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
23-11-2008 00:59:23
Svar/Indlæg:
2127/11
#3 Som allerede skrevet, synes jeg også at det er en god test du har lavet. Jeg har en klar følelse af at vide nøjagtigt hvad jeg ville få, hvis jeg smed mine penge i sådan et tastatur. Alene sådan noget som at du husker at skrive hvad din præference hvad tasternes hårdhed er, er meget værd. For hvad er et lækkert tastetryk? For nogle er det - utroligt nok - stadigvæk de gamle tastaturer med en halv meters vandring, mens andre foretrækker noget der kunne have været de på et tidspunkt så populære fingertouchting man fx havde på nogle fjernsyn, og som var så pisse følsomme, at selv en flue kunne skifte kanal (been there, og det er pænt irriterende 😛 ).

Et eller andet sted er en anmelders fornemmeste opgave, ud over sføli at levere et ordentligt stykke arbejde, at videregive egne præferencer. Så ved læseren nemlig hvordan de selv skal forholde sig til det skrevne.

Mh billederne på side to: Jeg klikker dem altid op i stor størrelse, når det er et produkt hvor designet betyder noget. Det fik jeg bare ikke så meget ud af med dem du havde hentet fra Logitech.