Test: Gigabyte TweaKING <b>Update</b>

HT Exclusive d.  27. oktober. 2009, skrevet af Mads321 0 Kommentarer.  Vist: 9584 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: HT
DK distributør: HT

Gigabyte TweaKING

Så ruller Gigabyte-karavanen, og vi har startet dagen med produktintroduktion og tech-forum, der er en slags Q&A, hvor deltagere og media stiller spørgsmål til Gigabyte.
Første del af balladen kan du se i videoklip, der uploades sammen med en røvfuld billeder fra eventet. Der har bla. været introduktion af en funktion, hvor man hved hjælp af bluetooth i ens telefon, kan få ens computer til selv at gå på power-save mode og/ eller sætte kryptering på ens filer, så snart man er uden for computerens rækkevidde, samt en helt masse andre spændende ting og sager. Hold derfor øje med HwT – det kommer garanteret op når du mindst venter det.

I mellemtiden har vi dog lavet en aftale med overclocking-tv, om at HwT's læsere gerne må følge med på deres livestream fra eventet. Du kan følge med fra ca. klokken 13:00

 

Om eventet:

Gigabyte TweaKING er ikke det normale extrem-overclocking event, som man måske kunne foranlediges til at tro. Godt nok er de fleste inviterede deltagere kendte overclockere, men med overclocking kommer også tweaking ind i billedet, og det er netop dér Gigabyte har valgt at rette fokus denn gang.

Derfor vil der til Gigabyte TweaKING, ikke blive stillet extremkøling til rådighed. I stedet vil Gigabyte invitere de store kanoner, til kun at overclocke på almindelig luftkøling, og så selvfølgelig tweake BIOS, RAM, OS osv. så der opnåes de bedste resultater.

At man har valgt at det skal foregå på luft, er egentlig ret meget federe end at det foregår på extremkøling, da man så selv har muligjhed for at forsøge at gøre kunsten efter. De extreme rekordforsøg skal jo alligevel nok blive begået fra de mange entusiaster, men denne gang ligger fokus altså på god gamledaws luftkøling.

For at gøre det endnu mere relevant for os dødelige, så har Gigabyte valgt at sigec4 GHz på CPU er det max. tilladte. RAM og grafikkort må man overclocke og tweake ligeså tosset man vil.

Der vil blive dystet i følgende kategorier:

Round 1:
Super Pi Mod 1.5 - 32M
Varighed: 60 minutter

Round 2:
3Dmark01 v3.3.0
Varighed 60 minutter

I tilfælde af uafgjort:
Everest bandwith
Varighed: 10 minutter

Tilladte programmer til tweaking:
EASY TUNE 6
Intel Frequency tool
SETFSB 2.2.130.96
CPU Tweaker 1.3 beta 2
Memset 4.1 beta 4
Riva tuner v2.2.4
CPUZ v1..51*
GPU-Z v0.3.4
Everest ultimate v5.02..1841