Test: ChillDesk CD-200

Tilbehør d.  04. marts. 2010, skrevet af arsenio3d 2 Kommentarer.  Vist: 10896 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Chill Innovation
DK distributør: Chill Innovation

Introduktion

 

 
 

Vi skal her se på et nyt produkt fra et Dansk firma kaldet chill Innovation, som måske mest er kendt for deres serie af strømforsyninger.

De beskriver sig selv på denne måde:

Chill Innovation A / S er et dansk firma med speciale i design, produktion og distribution af meget stille hi-end strømforsyninger og tilbehør til computere og industrielle servere i hele verden. Vi er "støj entusiaster," altid på udkig efter nye idéer til at mindske støjgenerne i moderne edb-systemer - og gøre det økonomisk overkommeligt for selv den gennemsnitlige bruger.

Virksomheden har rødder al vejen tilbage til 1996, hvor interessen for lydløse computer produkter begyndte at vise sig. Siden udgivelsen af vores første innovative CP-350A 350W Power Supply tilbage i 2002, har vores firma vokset i størrelse og anseelse over hele verden. Vores mission var at designe "Den mest stille, og alligevel overkommelige Hi-END PSU på markedet". På det tidspunkt var en rigtig stille PSU næsten umulig at tilbyde den gennemsnitlige forbruger, og faktisk var de ikke engang rigtig gode!

Vores internationale salg og diverse hardware anmeldelser har bevist at vi udførte missionen! I dag er Chill Innovation er et meget værdsat mærke.
Vores kunder forventer kun det bedste i skandinavisk kvalitet, teknologi, teknik og design.

 

 

Udover at skulle holde den bærbare i en vinkel, så man kan arbejde med den på et bord, skal den også køle den, er det at have for høje ambitioner, eller kan det lade sig gøre?   Det får vi at se på de næste sider...

 

 

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
04-03-2010 18:30:46
Svar/Indlæg:
15728/623
Mener i ikke notebook/laptop stand ?

Jeg har selv en Deltaco NS012 ( http://old.shg.dk/p/2192638 ) den køler min CPU ca 7-10*c ned i både load og idle, men selv uden aktiv køling ligger CPU tempen en 5*c lavere på standen end hvis laptoppen bare står på bordet.
Hvad der fik mig til at tage denne over Chill'en var at der var flere indstillingsmuligheder for vinklingen, og så er der en museholder så man også kan bruge den f.eks i sengen mv. 😛


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-03-2010 23:55:09
Svar/Indlæg:
2175/21
næsten synd at nævne chills strømforsyninger......tror der er ret mange der ser det som noget ret negativt :)